1 Iepure de câmp (2600 grame)
500 g șuncă
7-8 căței de usturoi
Pentru marinada...
Iepurele se tranșează și se spală foarte bine. Se curăță de pielița albă, atât cat se poate...
1 bucată mușchi de vițel (1400 g)
1 lingură sare grunjoasă
1 linguriță piper
1 l...
Mușchiul de vițel se curăță de pielița, care o acoperă pe unele locuri.
În mojar se pune...
Un rasol proaspăt de porc (2300g)
1 lingură sare grunjoasă
1 linguriță piper
1 lingur...
Rasolul de porc spălat se masează pe toate părțile cu sare, piper și ulei de măsline. Se lasă la...
10 pulpe de pui
1 lingură sare grunjoasă
4 cepe mari
7-8 căței usturoi
2 linguri ulei
3...
Pulpele de pui se spală, eventual se mai pârlesc la flacăra aragazului, dacă e cazul. Se pr...
4 bucăți ciolan de porc cu măduva (2100 g)
4 cepe mari
1 căpățâna usturoi
200 ml vin...
Se înfierbântă o tigaie și se pun bucățile de ciolan, să se rumenească pe toate părți...
O bucată ceafă de porc (1600 grame)
20 g sare grunjoasa
2 lingurițe muștar dulce
2 linguri...
Bucata de ceafă se taie felii groase de 12-13 mm, se presară sare grunzoasa pe toate feliile și s...
1300 g pulpă de vițel
800 g hribi
2 cepe roșii
1 praz mare
2 ardei grași roșii
1 ardei...
Pregătim toate ingredientele.
Ceapa și prazul se curăță și se toaca mărunt.
Morcovii curățați...
750 g piept de curcan
1 litru apă
1 lingură sare grunjoasă
4-5 linguri ulei
1 ceapă...
Se desprinde carnea de pe osul pieptului și se taie cubulețe, apoi se pune într-un vas, se...
2 pulpe de curcan (2300 grame)
1 lingură sare grunzoasa
1 linguriță piper
1 lingură u...
Pulpele spălate se taie în două, iar copanelor în partea de jos li se face o tăietură...
1 pachet de foi Yurka
Umplutura
800 g carne tocata vita si porc
3 linguri ulei...
Umplutura
Intr-o tigaie antiaderenta se pune uleiul la încins. Se adauga ceapa tocata mă...