Pentru blat
3 morcovi (380 g morcov dat pe răzătoarea mare)
1 ou
75 g mozarella
2...
Pentru blat cu diametrul de 30 cm
Morcovii și mozarella, ambele date pe răzătoarea mare, oul,...
7 cartofi medii
250 g carne gătită (salam, șuncă, afumătură de casă, etc…)
150 g cașca...
Cantitatea de cartofi se ajustează, în funcție de numărul persoanelor de la masă.
Cartofi...
700 g buchete de conopidă
750 g pulpă vita
3 ouă
200 g smântână de gătit cu 32%...
Buchetele de conopidă se fierbe 5 minute în apă cu puțină sare. Se strecoară de apă și se l...
2 pulpe curcan (1600 grame)
2 cepe mari
5-6 căței usturoi
1 pahar de vin (300 ml)
3-4 lin...
Pulpele spălate bine, se taie în două, iar pulpelor inferioare (copanele) li se face o tăie...
2 bucăți coaste de porc (1700 grame)
1 lingură sare grunjoasă
1 linguriță piper
1 pah...
Coastele de porc se curăță de pielița albă (vezi galeria foto), practic se desprinde puțin î...
1/2 piept de curcan fără os (875 grame)
1 lingura rasa cu sare grunzoasa
1 linguriță pi...
Pieptul de curcan cu, sau fără piele, cum dorim, se taie bucăți mici și se pune într-un bol...
4 felii cotlet de porc
150 g carne tocată vită
2-3 ardei copți
2 bucati cașcaval Dukan ( 40...
Din bucata de cotlet se taie patru felii, cam de un centimetru grosime, dar în felul următo...
Rulouri
9 felii cotlet fără os
370 g carne tocată amestec
3-4 căței usturoi
Sare, piper...
Rulouri
Din bucată de cotlet se taie felii groase de până la un centimetru. Acestea se p...
7 felii cotlet de porc fără os
3 vinete medii albe
8-10 cartofi mai mici
1 ardei kapi...
Bucățile de cotlet fiind fără grăsime, indicat ar fi ca, înainte de gătire, să stea 2-3 ore...
Piept, pulpe și aripi de la două rațe de 1,5 kg fiecare
300 ml vin roșu
8-10 căței mari...
Ratele curățate și spălate foarte bine, se tranșează bucăți.
Pentru acest preparat am folosit c...