O bucată ceafă de porc (1600 grame)
20 g sare grunjoasa
2 lingurițe muștar dulce
2 linguri...
Bucata de ceafă se taie felii groase de 12-13 mm, se presară sare grunzoasa pe toate feliile și s...
1300 g pulpă de vițel
800 g hribi
2 cepe roșii
1 praz mare
2 ardei grași roșii
1 ardei...
Pregătim toate ingredientele.
Ceapa și prazul se curăță și se toaca mărunt.
Morcovii curățați...
750 g piept de curcan
1 litru apă
1 lingură sare grunjoasă
4-5 linguri ulei
1 ceapă...
Se desprinde carnea de pe osul pieptului și se taie cubulețe, apoi se pune într-un vas, se...
2 pulpe de curcan (2300 grame)
1 lingură sare grunzoasa
1 linguriță piper
1 lingură u...
Pulpele spălate se taie în două, iar copanelor în partea de jos li se face o tăietură...
1 pachet de foi Yurka
Umplutura
800 g carne tocata vita si porc
3 linguri ulei...
Umplutura
Intr-o tigaie antiaderenta se pune uleiul la încins. Se adauga ceapa tocata mă...
1500 g spata de vita
30 ml ulei de masline
2 cepe mari
3 morcovi
450 g supa de vita
600...
Carnea de vita folosită a fost o bucata de spata, care a avut și putina grăsime, ideală pentru ac...
2 pulpe de miel
1,5 linguri sare grunjoasa
1 lingura piper
400 g roșii pasate
3-4 crenguț...
Pulpele de miel au fost destul de mari, pregătindu-le pentru o zi, când am avut oaspeți la mas...
Pentru Osso buco
3 bucăți vita cu os (2100 g)
Făina albă
3-4 linguri de masline
1 cub de...
Bucățile de vita se spală și șterg cu prosoape de hârtie.
Intr-o tigaie antiaderenta se p...
1 bucata pulpa de porc (1700 g)
200 g slanina proaspăta
2 lingurițe sare grunzoasa
1 lingur...
Bucata de pulpa fiind prea mare am tăiat-o in doua.
Slanina se taie felii subtiri.
Atât...
1 pui intreg (2200 g)
1 lingura sare grunzoasa
1 lingurița piper
1 lingura boia dulce
1 l...
Pui pe sticla la cuptor, o metoda veche de a gati puiul, care o făceam destul de des cu mulți ani in...