300 ml lapte călduț
7 g drojdie uscată
30 g zahăr
2 ouă
550 g făină tip 00
5 g sa...
Într-un bol se pun laptele călduț, drojdia și zahărul. Se amestecă cu telul, apoi se adaugă...
560 g făină tip 00
470 g apă călduță
5 g drojdie uscata
10 g sare
5 g ulei de măsline...
Într-un bol încăpător se pune apă, drojdia, cele 5 g ulei de măsline și se amestecă....
Pentru patru blaturi cu diametrul de 35 cm
1 kg făină pentru pizza Castelana blu
600 ml apă...
Se cerne făină într-un bol încăpător și se amestecă cu sarea.
Drojdia proaspătă se...
1 kg făină tip 480
650 ml apă călduță
15 g sare
20 g drojdie proaspătă
2-3 linguri ulei...
În apa călduță se dizolvă drojdia proaspătă.
Făină se cerne într-un vas încăp...
Aluat
750 grame făină
7 g drojdie uscată
400-430 ml lapte călduț
50 g zahăr ...
Aluat
Într-un vas încăpător se cerne făină. Se face în mijlocul făinii...
600 g făina cu proteina 13-14%
550 ml apa calduta
2 g drojdie uscata
12 g sare
30 ml ulei...
Pentru aceasta reteta am folosit doua tipuri de făina in cantități egale, faina pentru cozonac cu...
1200 g făina cu 13,5% proteina
1000 g apa calduta
3 g drojdie uscata
25 g sare
60 g ulei...
Intr-un vas încăpător se pune apa calduta, cântărită in grame, ca nu m-am complicat i...
750 g făina tip 550 cu 13,5% proteina
400 ml lapte caldut
7 g drojdie uscata
150 g zahăr...
Intr-un bol se pune laptele caldut, o lingura de zahăr din totalul celor 150 g și drojdia uscata....
500 g făina tip 550 cu 13,5% proteina
50 g zahăr pudra vanilat
5 g drojdie uscata
300 ml la...
Intr-un bol se pune făina cernută, drojdia, zaharul pudra, albusul de ou și laptele caldut care s...
600 g făina cu 13,5% proteina
7 g drojdie uscata
10 g sare
400 ml apa calduta
30 ml ulei...
Intr-un bol încăpător se cerne făina. Se face un crater la mijloc și se pune drojdia și 150...