350 g macrou gătit și curățat de piele și oase
100 g mascarpone
1 ou fiert tare
1 lingura m...
Macroul, sau orice peste, se gătește la cuptor, grătar, grill sau pe aburi.
Se curată de oase ș...
100 g bucăți de șalău
3 oua
1 lingurița muștar fără zahăr
50 g kefir degresat
2 căț...
Pentru pasta de șalău, sau alt peste alb, se folosesc fileurile, insa având in congelator u...
350 g bucati de șalău fiert și curățat
Pentru maioneza
2 gălbenușuri
40 g mușt...
Pentru pasta de șalău, sau alt peste alb, se folosesc fileurile, insa având in congelator u...
2 bucati File de ton roșu (circa 330 g)
1/2 lingurița sare
1/4 lingurița piper
2 catei de u...
Atât pestele, cât și garnitura, constituie doua portii, mai mult decât generoas...
9 bibani (2 kg)
6 ardei kapia
6 roșii
1,5 l apa
600 g sos de roșii
1 căpățâna ust...
Pentru aceasta saramura, am folosit bibani cumpărați de la piața de peste. Au fost cam...
160 g icre de biban
300 ml ulei
30-40 ml apa minerala foarte rece
Având doua kg de biban pentru saramura, nu mică mi-a fost surpriza, sa constat, ca fiecare...
7 rondele de somn (1200 g)
3 cepe roșii
3 gogosari
1 morcov
4-5 căței usturoi
100 g pas...
Aceasta reteta este asemănătoare cu cea de plachie, doar ca am modificat modul de preparare. Dacă la...
un sturion mic, de aproximativ 1.5-2 kg
4-6 cartofi medii
2 cepe medii
2 morcovi
2-3 ling...
Etape preparare storceag
Pregătim peștele pentru storceag
Curătăm carnea cu un cutit d...
Reteta si pozele sunt primite de la dl. Catalin David - Excursii in Delta Dunarii Nearchus...
200 g morun de crescătorie gătit la grătar
200 g branza cottage 0,5% grăsime
2 oua fier...
Nimic mai simplu pentru a face o pasta dietetica din carnea delicioasa a unui peste, cum este mor...
200 g somon proaspăt
2 lingurițe muștar fără zahăr
1 lingura tarate pshillium
P...
Se încălzește cuptorul la 180 grade.
Am îndepărtat pielea de pe somon și am st...