5 banane foarte coapte (420 g pulpa)
50 g zahăr brun
50 g zahăr tos
4 g sare
2 ouă
100...
Se încălzește cuptorul la 180 grade.
Într-o tavă de brioșe se pun hârtii spec...
40 g ulei
60 g lapte
3 ouă
70 g făină
45 g zahăr
5 g amidon de porumb
5 g zeamă...
Când am văzut aceste brioșe, mi-au plăcut aspectul lor și am zis, să încerc rețeta. Ingr...
Pentru 15 muffins
180 g zahăr brun
3 ouă
1 praf de sare
1 lingură rasă cu pulbere...
La început, punem pe hârtie de copt 15 lingurițe generoase cu nutella, sub forma unor...
3 ouă
200 g zahăr tos
200 g făină de migdale, sau migdale crude măcinate
50 g unt topit
1...
Pentru tartă putem folosi făină de migdale din comerț, care este albă la culoare și tarta va avea o...
Pentru 12 muffins
2 ouă mari
120 ml ulei
120 ml lapte
200 g zahăr tos
150...
Se incalzeste cuptorul la 190 grade.
Se pregătesc 12 forme de brioșe, în care așezăm h&ac...
Pentru tartă cu diametrul de 22 cm
Blat
225 g făină
20 g cacao
1 ou micuț
2...
Această tartă conține trei straturi diferite, prima, o cremă de pere, urmează stratul de pere carame...
4 ouă
100 g unt la temperatura camerei
200 g zahăr pudră
200 ml lapte rece
500 g făină&nb...
Untul la temperatura camerei se mixează cu un praf de sare și zahărul pudră, timp de 2-3 minute....
1 pachet foi de napolitane (9 foi de 30/16 cm)
400 g biscuiți petit beurre
250 g miez de nucă...
Biscuiții și miezul de nucă se mărunțesc într-un procesor electric.
Într-un vas ant...
4 ouă
200 g zahăr
100 g unt topit
200 ml lapte
300 g făină
1 praf de copt
150 g...
Făină, nuca măcinată și praful de copt se amestecă împreună.
150 g miez de nucă se toacă...
500 g biscuiți populari
250 g miez nucă tăiat grosier
300 ml lapte
150 g ciocolată...
Biscuiții se rup în bucăți mici, iar miezul de nucă se taie grosier. Ambele se pun în...