3 ouă
180 g zahăr
1/2 linguriță sare
200 ml lapte
100 ml ulei
200 g făina
6 g praf de...
Ouăle, zahărul și sarea se mixează, până cresc în volum și se deschid la culoare.
S...
2 pachete foietaj cu unt
Cremă de vanilie
3 gălbenușuri
35 g zahăr
45 g amid...
Aluatul de foietaj din comerț, este refrigerat și ușor de lucrat cu el. Fiecare foaie are dimensi...
310 g ouă (6 bucăți)
310 g smântână pasteurizată cu 20% grăsime
1 linguriță sare...
În urmă cu 30 ani am fost servită cu aceste gogoși de o vecină. Întrebând-o de reț...
Pentru 16 cornuri
4 pachete de foietaj cu unt de 230 grame, din comerț
250 grame...
Foietajul cu unt se găsește în supermarket, eu găsindu-l de obicei la Kaufland, la raftul c...
Jeleu de coacăze roșii și zmeură
500 g coacăze roșii
200 g zmeură
200 g zahăr...
Jeleul de fructe
Coacăzele roșii și zmeura (eu am folosit congelate) împreună cu zahărul...
Aluat
150 ml ulei de floarea-soarelui
320 ml apă
10 g zahăr
7 g sare...
Umplutura
Dovleacul se curăță de coajă și se îndepărtează mijlocul cu semințe, inclusiv...
300 g aluat pentru tartă
Lemon curd
3 ouă
200 g zahăr
90 g zeamă de lămâie&n...
Aluat de tartă
Intr-un bol se pune untura la temperatura camerei, smântâna, ouăle,...
300 g albușuri
300 g zahăr
300 g făină
180 g ulei
1 linguriță rasă cu sare
600 g vișine...
Înainte de a pregăti compoziția pentru prăjitură, se pun vișinele într-o sită, așezat...
Aluat pentru două tarte cu diametrul de 23 cm
1 ou
120 g untură la temperatura camerei
120...
Aluat
Într-un bol se pune untura la temperatura camerei, smântâna, oul, zahă...
Aluat
3 ouă
300 g untură la temperatura camerei
300 g smântână cu 20% gr...
Aluat
Într-un bol se pune untura la temperatura camerei, smântâna, ouăle, za...