5 ouă medii
225 g zahăr
1 praf de sare
250 ml lapte
100 g unt topit
300 g făină...
Se scot sâmburii de la cireșe, se scurge sucul, care se lasă în vas, apoi peste cireș...
Pentru 15 muffins
325 g făină
10 g praf de copt
3 ouă mari
200 g zahăr tos...
Jeleul de căpșuni
Este recomandat, să se facă la început, având nevoie de ti...
Forma cu diametrul de 20 cm
Blat
200 g pudră Oreo
80 g unt moale
Umplutura
600 g...
Pentru acest cheesecake am folosit pudră de Oreo, care se găsește în supermarket, în amb...
1 pachet foi napolitane (5 foi de 30/23 cm)
250 g miez nuca
350 g biscuiți digestivi
200 g...
Miezul de nucă și biscuiții se macină mărunt, folosind un maruntitor electric, apoi se pun î...
200 grame untură la temperatura camerei
110 g zahăr pudră
2 ouă
60 g amidon de porumb...
Untura la temperatura camerei, zahărul pudră și un praf de sare se amestecă, timp de 1-2 minute,...
Pentru 12-14 bucăți
2 ouă
200 g zahăr
180 ml ulei
180 ml lapte
1 lămâie bio (coa...
Această rețetă este foarte simplă, ușor de pregătit, iar compoziția obținută este suficientă pent...
Aluat
200 g untură solidă
200 g iaurt grecesc cu 10% grăsime
2 gălbenușuri
1/2 linguriță...
Aluat
Rețeta acestui aluat nu-mi aparține, dar pot spune ca, este cel mai ușor de făcut, se lu...
Aluat
200 ml apă călduță
200 ml lapte călduț
1 gălbenuș
1 linguriță sa...
Intr-un bol se pun apa, laptele, gălbenușul și sarea. Se amestecă cu un tel.
Separat se cern 70...
3 ouă
180 g zahăr
1/2 linguriță sare
200 ml lapte
100 ml ulei
200 g făina
6 g praf de...
Ouăle, zahărul și sarea se mixează, până cresc în volum și se deschid la culoare.
S...
2 pachete foietaj cu unt
Cremă de vanilie
3 gălbenușuri
35 g zahăr
45 g amid...
Aluatul de foietaj din comerț, este refrigerat și ușor de lucrat cu el. Fiecare foaie are dimensi...