Pentru 12 brioșe
200 g făina
2 oua
120 g zahăr
140 g smantana grasa
80 g unt topit
1...
Aluat pentru brioșe
Rețeta este luată de pe ambalajul pungii de făina, folosit pentru briose,...
Blat
100 g unt moale
120 g făina
20 g cacao
50 g zahăr
1 galbenus
1 praf de sare...
Blat
Tava cu diametrul de 25 cm
Făina si cacaua se amesteca și se cern împreuna.
Se...
400 g visine congelate
4 oua medii
85 g unt topit și răcit, având 82% grăsime
1...
Lasam visinile la dezghețat, dar nu complet, ci sa fie cam pe jumătate dezghețate. Vișinele au fo...
200 g curmale uscate fără sâmburi
200 ml apa
200 g unt moale
3 oua mici
350 g făina...
Curmalele se taie bucăți mai mici și se pun la fiert cu apa, pana se înmoaie fructe și apa...
Blat
190 g albușuri
125 g zahăr tos
100 g zahăr vanilat
1 lingura otet
1 praf de sare...
Blat
Încălzim cuptorul la 150 grade.
Tava mare a aragazului o tapetam cu hârtie...
Blat
300 g pudra Oreo
100 g unt moale
Crema
600 g smantana cu 30% grăsime
500 g...
Aceasta prajitura fără coacere, a fost făcută, la cererea fetei, pentru ziua ei de naștere. Inițial,...
Blat
Tava cu diametrul de 25 cm
100 g unt moale
140 g făina
60 g griș
50 g zahă...
Pregătim și cântărim toate ingredientele.
Intr-o tava cu diametrul de 25 cm se asaza...
In ultimele trei imagini este aceeași pasca cu smantana, blat fraged, fără migdale, doar pudrată cu...
900 g branza proaspăta de vaci
300 g smantana cu 30% grasime
5 oua
200 g zahăr
150 g făin...
De obicei, pentru pasca cu branza folosesc doar stafide. De aceasta data m-am hotărât, sa...
175 g albușuri
100 g zahăr tos
125 g unt cu 82% grăsime
100 g făina
200 g amestec de fruc...
Pregătim și cântărim ingredientele.
Untul se topește, se adauga coaja de portocale, se am...
Jeleu de căpșuni
700 g căpșuni
200 g zahăr
15 g gelatina
70 ml apa rece
Blat...
Jeleu de căpșuni
Căpșunile curățate și spalate, se pun la fiert cu zahăr, pana se î...