Retete din categoria Crustacee

Acasa» Retete
Creveți cu paste konjac și pesto de pătrunjel

Creveți cu paste konjac și pesto de pătrunjel

Pesto de pătrunjel 2 legături de pătrunjel 2 linguri ulei de masline 2-4 căței de ust...
Pregătim întâi pesto de pătrunjel, un lucru extrem de ușor, iar la final obținem 4-5...


Tocana de scoici

Tocana de scoici

Pentru 3 portii 300 g carne de scoici 1 ceapa mai mare 1 ardei gras roșu 200 g sos conce...
Carnea de scoici congelate, se lasă la dezghețat in frigider, după care scoicile se spală in apa...


Creveți cu sos de portocale

Creveți cu sos de portocale

300 g creveți prefierti  1 portocala Pătrunjel uscat 1 lingura ulei de masline
Portocale se stoarce, pentru a avea la îndemâna sucul rezultat. Intr-o tigaie antia...


Creveți și orez konjac in sos de curry

Creveți și orez konjac in sos de curry

1 lingura ulei de masline 1 ceapa mică 4-5 căței usturoi 1/2 lingurița sare 250 ml apa...
Pentru doua portii Ceapa se toaca mărunt, iar cateii de usturoi se feliază. Orezul se pune i...


Raci in sos de smantana cu lamaie

Raci in sos de smantana cu lamaie

1,5 kg raci vii (este foarte important sa nu fie morti) 150 g smantana de gatit (grasa si cremoasa,...
Se pune o oala cu apa cu sare si o foaie de dafin la fiert. Intre timp se spala bine racii la jet de...
Desi este o reteta simpla de preparare a racilor va ocupa destul de mult timp si va rezulta un pre...