Pulpa de vițel (1100 g)
2 cepe mari
2 morcovi
200 ml vin roșu
1 cub de unt
3 linguri de...
Pulpa de vițel, bucata întreaga se spală și se șterge cu hârtie absorbanta.
Se mase...
1kg pulpa de vitel
70 ml ulei
4 cepe mari (500 g ceapa tocata)
150 g pasta de roșii
1 lin...
Carnea de vițel spălata, se taie bucăți potrivite.
Intr-un vas antiaderent, încăpător, se...
3 bucăți rasol de vițel (2 kg)
3 morcovi
2 cepe
100 ml vin alb
4 căței usturoi
2 cuburi...
Osso Buco este un fel de mâncare principal, cald, de origine italiană. Acesta constă înt...
550 g mușchi de vițel
3 lingurițe muștar fără zahăr
1 lingurița sare grunjoasa
1/2 linguriț...
Mușchiul de vitel spalat bine, se tamponează cu hârtie absorbanta și se cresteaza pe ambele...
2 bucăți ceafa de vițel (1600 g)
Ceapa roșie 2 bucăți
5-6 căței de usturoi
1 morcov
8-9 c...
Bucățile de ceafa spalate, se usucă, folosind prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare...
1 bucata pulpa de vita angus (1200 g)
150 g marinada ( zeama de portocale, sos de soia, ulei)...
Bucata de pulpa se curată de pielița ( dacă are), lăsând bucatile micuțe de grăsime.
Se s...
1,5 kg pulpa vita
1 kg păstăi congelate
40 g unt
3-4 linguri ulei de masline
2 cepe
400...
Carnea de vita se spală și se taie bucăți mici.
Intr-o tigaie antiaderenta și mai mare, se...
O bucata ceafa de vita (2,4 kg)
2 lingurițe sare
1 lingurița piper
1 lingurița pudra de cor...
Bucata de ceafa se subțiază, in așa fel, incat sa fie mai subțire, fara a taia din ea, sa piața f...
1 bucata pulpa de vita(1,5 kg)
2-3 linguri ulei de masline
40 g unt
Sare, piper
1 pahar c...
Pulpa de vita, fiind mai mare, am tăiat-o in doua pe lung.
După ce se spală, se condimentează c...
500 g mazare
600 g pulpa de vita
1 ceapa
1 morcov
50 ml ulei
1 lingura făina
Sare
1...
Pulpa de vita se spală bine și se taie bucăți mici. Se pun bucatile de carne intr-un vas, se acop...