4 bucăți carne cu os de vițel (2300 g)
1 lingură sare grunzoasa
1 linguriță piper
1 linguri...
Bucățile de carne cu os, după ce au fost spălate, se presară cu sare, piper și cimbrișor, m...
1 bucată mușchi de vițel (1400 g)
1 lingură sare grunjoasă
1 linguriță piper
1 l...
Mușchiul de vițel se curăță de pielița, care o acoperă pe unele locuri.
În mojar se pune...
1300 g pulpă de vițel
800 g hribi
2 cepe roșii
1 praz mare
2 ardei grași roșii
1 ardei...
Pregătim toate ingredientele.
Ceapa și prazul se curăță și se toaca mărunt.
Morcovii curățați...
1500 g spata de vita
30 ml ulei de masline
2 cepe mari
3 morcovi
450 g supa de vita
600...
Carnea de vita folosită a fost o bucata de spata, care a avut și putina grăsime, ideală pentru ac...
Pentru Osso buco
3 bucăți vita cu os (2100 g)
Făina albă
3-4 linguri de masline
1 cub de...
Bucățile de vita se spală și șterg cu prosoape de hârtie.
Intr-o tigaie antiaderenta se p...
1 kg pulpa de vita
2 cepe roșii
3 ardei grasi (roșu, galben și verde)
1 ardei iute
2 vine...
Carnea de vita se taie fasii subtiri și lungi.
Intr-o tigaie antiaderenta se încinge ulei...
Meniu pentru 8-10 persoane
Pentru rulada
1 bucata ceafa de vițel (1800 grame)
1 lingurita c...
Gătitul acestei rulade din ceafa de vițel, se intinde pe un timp mai lung, dar la sfârșit vom...
350 g pulpa de vițel
2 linguri de ulei de masline
2 cepe (roșie și ecchallot, sau galbe...
Pulpa de vitel se taie in fasii înguste.
Pregătim legumele, ca treaba merge foarte repede...
Pulpa de vițel (1100 g)
2 cepe mari
2 morcovi
200 ml vin roșu
1 cub de unt
3 linguri de...
Pulpa de vițel, bucata întreaga se spală și se șterge cu hârtie absorbanta.
Se mase...
1kg pulpa de vitel
70 ml ulei
4 cepe mari (500 g ceapa tocata)
150 g pasta de roșii
1 lin...
Carnea de vițel spălata, se taie bucăți potrivite.
Intr-un vas antiaderent, încăpător, se...