Retete din categoria Preparate din carne de vita

Acasa» Retete
Carne cu os de vițel și sos de roșii la cuptor

Carne cu os de vițel și sos de roșii la cuptor

4 bucăți carne cu os de vițel (2300 g) 1 lingură sare grunzoasa 1 linguriță piper 1 linguri...
Bucățile de carne cu os, după ce au fost spălate, se  presară cu sare, piper și cimbrișor, m...


Mușchi de vițel la cuptor cu garnitură de morcovi și cartofi crocanti

Mușchi de vițel la cuptor cu garnitură de morcovi și cartofi crocanti

1 bucată mușchi de vițel (1400 g) 1 lingură sare grunjoasă  1 linguriță piper 1 l...
Mușchiul de vițel se curăță de pielița, care o acoperă pe unele locuri. În mojar se pune...


Tocăniță din pulpă de vițel și hribi

Tocăniță din pulpă de vițel și hribi

1300 g pulpă de vițel 800 g hribi 2 cepe roșii 1 praz mare 2 ardei grași roșii 1 ardei...
Pregătim toate ingredientele. Ceapa și prazul se curăță și se toaca mărunt. Morcovii curățați...


Spata de vita cu sos de roșii la cuptor

Spata de vita cu sos de roșii la cuptor

1500 g spata de vita 30 ml ulei de masline 2 cepe mari 3 morcovi 450 g supa de vita 600...
Carnea de vita folosită a fost o bucata de spata, care a avut și putina grăsime, ideală pentru ac...


Osso buco și risotto cu șofran

Osso buco și risotto cu șofran

Pentru Osso buco 3 bucăți vita cu os (2100 g) Făina albă 3-4 linguri de masline 1 cub de...
Bucățile de vita se spală și șterg cu prosoape de hârtie. Intr-o tigaie antiaderenta se p...


Tigaie picantă de vita

Tigaie picantă de vita

1 kg pulpa de vita 2 cepe roșii 3 ardei grasi (roșu, galben și verde) 1 ardei iute 2 vine...
Carnea de vita se taie fasii subtiri și lungi. Intr-o tigaie antiaderenta se încinge ulei...


Rulada din ceafa de vițel cu cartofi și morcovi baby

Rulada din ceafa de vițel cu cartofi și morcovi baby

Meniu pentru 8-10 persoane Pentru rulada 1 bucata ceafa de vițel (1800 grame) 1 lingurita c...
Gătitul acestei rulade din ceafa de vițel, se intinde pe un timp mai lung, dar la sfârșit vom...


Vita picantă la tigaie

Vita picantă la tigaie

350 g pulpa de vițel  2 linguri de ulei de masline 2 cepe (roșie și ecchallot, sau galbe...
Pulpa de vitel se taie in fasii înguste. Pregătim legumele, ca treaba merge foarte repede...


Pulpa de vițel cu legume, gătite la cuptor

Pulpa de vițel cu legume, gătite la cuptor

Pulpa de vițel (1100 g) 2 cepe mari 2 morcovi 200 ml vin roșu 1 cub de unt 3 linguri de...
Pulpa de vițel, bucata întreaga se spală și se șterge cu hârtie absorbanta. Se mase...


Mâncare din carne de vițel cu ceapa și paprica

Mâncare din carne de vițel cu ceapa și paprica

1kg pulpa de vitel 70 ml ulei 4 cepe mari (500 g ceapa tocata) 150 g pasta de roșii 1 lin...
Carnea de vițel spălata, se taie bucăți potrivite. Intr-un vas antiaderent, încăpător, se...