1500 g spata de vita
30 ml ulei de masline
2 cepe mari
3 morcovi
450 g supa de vita
600...
Carnea de vita folosită a fost o bucata de spata, care a avut și putina grăsime, ideală pentru ac...
Pentru Osso buco
3 bucăți vita cu os (2100 g)
Făina albă
3!linguri ulei de masline
1 cub...
Bucățile de vita se spală și șterg cu prosoape de hârtie.
Intr-o tigaie antiaderenta se p...
1 kg pulpa de vita
2 cepe roșii
3 ardei grasi (roșu, galben și verde)
1 ardei iute
2 vine...
Carnea de vita se taie fasii subtiri și lungi.
Intr-o tigaie antiaderenta se încinge ulei...
Meniu pentru 8-10 persoane
Pentru rulada
1 bucata ceafa de vițel (1800 grame)
1 lingurita c...
Gătitul acestei rulade din ceafa de vițel, se intinde pe un timp mai lung, dar la sfârșit vom...
350 g pulpa de vițel
2 linguri de ulei de masline
2 cepe (roșie și ecchallot, sau galbe...
Pulpa de vitel se taie in fasii înguste.
Pregătim legumele, ca treaba merge foarte repede...
Pulpa de vițel (1100 g)
2 cepe mari
2 morcovi
200 ml vin roșu
1 cub de unt
3 linguri de...
Pulpa de vițel, bucata întreaga se spală și se șterge cu hârtie absorbanta.
Se mase...
1kg pulpa de vitel
70 ml ulei
4 cepe mari (500 g ceapa tocata)
150 g pasta de roșii
1 lin...
Carnea de vițel spălata, se taie bucăți potrivite.
Intr-un vas antiaderent, încăpător, se...
3 bucăți rasol de vițel (2 kg)
3 morcovi
2 cepe
100 ml vin alb
4 căței usturoi
2 cuburi...
Osso Buco este un fel de mâncare principal, cald, de origine italiană. Acesta constă înt...
550 g mușchi de vițel
3 lingurițe muștar fără zahăr
1 lingurița sare grunjoasa
1/2 linguriț...
Mușchiul de vitel spalat bine, se tamponează cu hârtie absorbanta și se cresteaza pe ambele...
2 bucăți ceafa de vițel (1600 g)
Ceapa roșie 2 bucăți
5-6 căței de usturoi
1 morcov
8-9 c...
Bucățile de ceafa spalate, se usucă, folosind prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare...