350 g fasole albă fiartă
2 morcovi
2 gogoșari
1 căpățână usturoi
1 lingură pa...
Dacă ținem cont ca, avem fasole gătite, din conservă, sau fierte acasă, rămâne să pregatim...
2 vinete (1300 grame)
1300 g roșii bine coapte
4 cepe medii
7-8 căței usturoi
700 g ardei...
Această rețetă de vinete marinate, nu am făcut-o de foarte mult timp, dar găsind-o în caiet...
2 vinete
1 ceapă roșie
2 roșii
1 ardei kapia
1 legătură pătrunjel
Sare, piper, ze...
Vinetele se taie în două pe lungime.
Pe fiecare jumătate de vânătă, pe partea cu mi...
750 g păstăi galbene late
350 g roșii
1 ceapă mare
7-8 căței usturoi
2 legături de...
Păstăile se spală și se taie la capete. Pentru un aspect mai plăcut, le lăsăm întregi,...
Aluat
150 ml ulei de floarea-soarelui
320 ml apă
10 g zahăr
7 g sare...
Umplutura
Dovleacul se curăță de coajă și se îndepărtează mijlocul cu semințe, inclusiv...
400 g linte roșie
1 litru apa
40 ml ulei de măsline, sau de floarea-soarelui
4 căței...
Boabele de linte se spală la jet de apă rece.
Se pun într-o oală, se toarnă apă și se dă&...
5 căpățâni de usturoi
2 fire mari de praz
1 ceapă
1/2 păstârnac mare
2...
Rețeta pentru această supă cremă, este o combinație de inspirații. De la Savori Urbane, baconul prăj...
4 morcovi
4 rădăcini de păstârnac
1 linguriță sare
1/2 linguriță piper
1 ling...
Rădăcinoasele se curăță, se spală și se feliază în lung, în patru, șase bucăți, &icir...
1500 g roșii curățate
2 cepe roșii
2 morcovi
3 fire apio
1 rădăcina potrivită de păst&aci...
Roșiile bine coapte, de diferite soiuri, se spală, se îndepărtează partea alba de la codița...
2 vinete potrivite
2 zucchini, sau doi dovlecei
1 ardei gras roșu
1 ardei iute
2 cepe
3...
Vinetele se spala, se îndepărtează capetele si se curată o parte din coaja, formând d...