750 g piept de curcan
1 litru apă
1 lingură sare grunjoasă
4-5 linguri ulei
1 ceapă...
Se desprinde carnea de pe osul pieptului și se taie cubulețe, apoi se pune într-un vas, se...
2 pulpe de curcan (2300 grame)
1 lingură sare grunzoasa
1 linguriță piper
1 lingură u...
Pulpele spălate se taie în două, iar copanelor în partea de jos li se face o tăietură...
1 rata din comerț (2500 g)
20 g sare
1 lingurița piper
1 lingura maghiran uscat
2 mere ma...
Rata curățata și spălata, atât pe exterior, cât și interior, se șterge cu prosoape de...
1 pui intreg (2200 g)
1 lingura sare grunzoasa
1 lingurița piper
1 lingura boia dulce
1 l...
Pui pe sticla la cuptor, o metoda veche de a gati puiul, care o făceam destul de des cu mulți ani in...
O gasca de 3500 g
1 lingura sare grunzoasa
1 lingurița piper
200 g roșii pasate din conserv...
https://bucataria-bunicii.ro/reteta/paine-fara-framantare-cu-dospire-la-receGâsca se curată...
300 g maruntaie de pasare (pipote, ficat, inimi)
1 ceapa
1 lingura ulei
1 morcov mare
1 d...
Intr-un vas se pun măruntaiele date prin mașina de tocat, ceapa taiata mărunt, uleiul și o lingur...
Pentru saramura
320 g piept curcan
1 litru apa
1 lingura sare grunjoasa
Pentru marina...
Am testat aceasta reteta cu o bucata mai mică de piept, ne-a plăcut, așa ca, data viitoare, va fi o...
4 aripi de curcan (2500 g)
1 lingura sare grunzoasa
1 lingurița cu vârf de paprica dulc...
Aripile de curcan se spală, se taie in doua, îndepărtându-le vârfurile.
Se șt...
1 kg piept de curcan
1 ceapa mare
1 morcov
2 tije de apio
500 g naut fiert
1 lingura pa...
Pieptul de curcan se taie in bucăți potrivite. Se pun intr-un vas încăpător, se acoperă cu...
Pentru carne
3 pulpe de pasare (800 g)
500 ml apa rece
2 lingurițe cu vârf de sare g...
Este o mâncare delicioasa, destul de spornică, ca merge destul de bine și cu carne de vita, sa...