Un rasol proaspăt de porc (2300g)
1 lingură sare grunjoasă
1 linguriță piper
1 lingur...
Rasolul de porc spălat se masează pe toate părțile cu sare, piper și ulei de măsline. Se lasă la...
4 bucăți ciolan de porc cu măduva (2100 g)
4 cepe mari
1 căpățâna usturoi
200 ml vin...
Se înfierbântă o tigaie și se pun bucățile de ciolan, să se rumenească pe toate părți...
O bucată ceafă de porc (1600 grame)
20 g sare grunjoasa
2 lingurițe muștar dulce
2 linguri...
Bucata de ceafă se taie felii groase de 12-13 mm, se presară sare grunzoasa pe toate feliile și s...
1 bucata pulpa de porc (1700 g)
200 g slanina proaspăta
2 lingurițe sare grunzoasa
1 lingur...
Bucata de pulpa fiind prea mare am tăiat-o in doua.
Slanina se taie felii subtiri.
Atât...
1 varza de 2 kg
2 bucăți de ciolan proaspăt de porc (1600 grame)
500 g burta proaspăta de por...
Pregătim toate ingredientele: bucata de burta se feliază in bucăți de 1 cm, ciolanele se spală și...
1 ciolan proaspăt de porc (2 kg)
1 lingura sare grunzoasa
1 lingura piper
1 litru vin ...
Intr-o oala mare, sa încapă ciolanul, se pun 3-4 litri de apa, un pumn de sare grunzoasa si...
2 bucăți rasol afumate porc, sau 6-8 bucăți de os afumat
1 varza mare murata
300-400 g ș...
De cate ori am făcut acest preparat, niciodată nu am reușit, sa pozez, măcar finalul lui. Dar de...
1,5 kg pulpa de porc
200 g slănina proaspăta
Sare
Garnitura
Cartofi țărănești
Friptura la tigaie, este una din mâncărurile care se face ușor, fără mari bătăi de cap, av&...
8-10 bucăți ceafa feliata
Sare, piper
1 pahar cu vin
Bucatile de ceafa se spală, se șterg de surplusul de apa, cu servete de hârtie, se dau cu s...
2 bucăți coaste de porc( aproximativ 2,5 kg.)
1 lingurița miere de albine
4 linguri sos...
Sosul de soia Master este mai sarat, dar sosul Teriyaki conține anason, zahăr, ghimbir, scortisoa...