750 g păstăi galbene late
350 g roșii
1 ceapă mare
7-8 căței usturoi
2 legături de...
Păstăile se spală și se taie la capete. Pentru un aspect mai plăcut, le lăsăm întregi,...
145 g albus
45 g tarate ovăz (3 linguri)
20 g tarate pshillium (2 linguri)
40 g lapte...
Pudra din petale de trandafiri am obținut-o din petale de trandafiri de Damasc, puse la uscat, ap...
5 albușuri (158 grame)
60 g indulcitor (eritritol)
45 g tarate ovăz (3 linguri)
30 g tarate...
Tarate de ovăz și pshillium se dau la râșniță, până devin fine, apoi se amestecă cu l...
100 ml lapte semidegresat
100 g ciocolată amară fără zahăr
200 g piure de fructe neîndu...
Putem folosi orice piure de fructe permis în dietă. Eu am avut coacăze roșii în amest...
4 ouă mari
80 g indulcitor (eritritol)
2 linguri ulei de măsline
150 g iaurt grecesc 2% gră...
Pudra de trandafiri am obținut-o în felul următor: petalele de trandafiri de Damasc, cele f...
500 ml lapte semidegresat
1 pachet bomboane fără zahăr cu aromă de caramel
10 g indulcitor...
Bomboanele folosite pentru această cremă, sunt cu aromă de caramel și conțin unt 6%. Nu sunt indicat...
4 ouă
60-70 grame indulcitor (eritritol)
1 praf de sare
2 linguri ulei de măsline
2 lingu...
Se încălzește cuptorul la 170 grade.
Fundul a 9-10 forme de brioșe din silicon se ung cu...
Blat (tava cu diametrul de 18 cm)
75 g tarate ovăz măcinate (5 linguri)
25 g unt solid
1 g...
Blat
Pregătim o tavă cu diametrul de 18 cm. Pe fundul ei punem hârtie de copt decupată d...
300 ml lapte semidegresat
200 g iaurt grecesc 2% grăsime
10 g gelatină granulata +30 ml...
Se hidratează 10 g gelatina în apă rece.
Laptele se încălzește, adăugând 1-2...
3 gălbenușuri
5 albușuri
60 g indulcitor (eritritol)
30 g unt topit și răcit...
Încălzim cuptorul la 170 grade.
Tapetam cu hârtie de copt o tavă de 25/12 cm.
Alb...