140 g albus
1 praf de sare
50 g indulcitor (eritritol)
50 g pudră de okara
50 g izolat pr...
Încălzim cuptorul la 175 grade.
Într-un bol se pun ingredientele uscate (fără &icir...
Biscuiți
225 g albuș
3 g sare
1 linguriță oțet
50 g indulcitor (eritritol)
60 g...
Biscuiti
Albușurile se mixează cu un praf de sare. Când fac vârfuri se pune î...
100 g tofu în saramură
100 g brânză degresata grunzoasa cu 0,5% grăsime
100 g iau...
Cea mai bună cremă de brânză, făcută până acum, iar pregătirea ei durează foarte puți...
470 g obleți deja curățat de cap, coada și intestine
1 linguriță sare grunzoasa
Oțet de 6 gra...
Pentru început recomand, să se marineze cantități mai mici de pește, în cazul ca nu sunt...
2 vinete mari
1 morcov potrivit
1 roșie
1 ardei gras
2 ouă mici
2 linguri p...
Vinetele se curăță de coajă și se taie cubulețe, care au cântărit 850 grame. Pe tavă...
3 ouă
50 g indulcitor (eritritol)
150 g kefir 1,5% grăsime
54 g migdale măcinate
50 g lap...
Pentru rețeta de azi, am folosit migdale crude, date la râșnița, cu tot cu coajă, p&a...
4 ouă+ 1 albus
70 g indulcitor (eritritol)
1 praf de sare
500 g brânză de vaci...
Încălzim cuptorul la 175 grade.
O tavă de 22/24 cm se tapetează cu hârtie de copt....
3 kg peste proaspat
Apă+ oțet de 9 grade
3 cepe mari
50 g ulei de măsline
3-4 lingu...
Pentru zacuscă am folosit pește de Dunăre, caras, scobar, plătică, dar se poate folosi un amestec...
4 felii cotlet de porc
150 g carne tocată vită
2-3 ardei copți
2 bucati cașcaval Dukan ( 40...
Din bucata de cotlet se taie patru felii, cam de un centimetru grosime, dar în felul următo...
400 g dovleac copt
80 g ciocolată amară
10 g gelatină
50 ml apă rece
1 linguriță sc...
Dovleacul spălat se taie în două și se îndepărtează doar semințele, lăsând coaj...