Blat
3 ouă
90 g zahăr
90 g făină
25 g cacao
1 praf de sare
Pentru creme
Sos bava...
Acest tort trio de ciocolată l-am făcut pentru prima dată, de aceea mi-am dorit o rețetă deosebită,...
Blat (tava cu diametrul de 18 cm)
75 g tarate ovăz măcinate (5 linguri)
25 g unt solid
1 g...
Blat
Pregătim o tavă cu diametrul de 18 cm. Pe fundul ei punem hârtie de copt decupată d...
Forma cu diametrul de 20 cm
Blat
200 g pudră Oreo
80 g unt moale
Umplutura
600 g...
Pentru acest cheesecake am folosit pudră de Oreo, care se găsește în supermarket, în amb...
Pentru 5-6 porții
250 g boabe năut fierte și curățate de coajă
1 linguriță boia afumată
1/...
Pentru acest preparat se poate folosi năut din conservă, sau în funcție de timp, se poate fier...
1 pachet foi napolitane (5 foi de 30/23 cm)
250 g miez nuca
350 g biscuiți digestivi
200 g...
Miezul de nucă și biscuiții se macină mărunt, folosind un maruntitor electric, apoi se pun î...
Tava cu diametrul de 20 cm
Blat
230 g biscuiți digestivi
90 g unt moale
Crema
50...
Piure de fructe
Pentru acest tort am folosit un amestec de 300 g coacăze roșii și 100 g zmeură...
6 pulpe de pui
1 căpățână usturoi
400 g roșii tocate (o cutie roșii tocate Mutti)
1/2...
Pulpele se curăță, se pârlesc, dacă e cazul, apoi se spală și se taie în două.
Se p...
200 grame untură la temperatura camerei
110 g zahăr pudră
2 ouă
60 g amidon de porumb...
Untura la temperatura camerei, zahărul pudră și un praf de sare se amestecă, timp de 1-2 minute,...
300 ml lapte semidegresat
200 g iaurt grecesc 2% grăsime
10 g gelatină granulata +30 ml...
Se hidratează 10 g gelatina în apă rece.
Laptele se încălzește, adăugând 1-2...
4 bucăți carne cu os de vițel (2300 g)
1 lingură sare grunzoasa
1 linguriță piper
1 linguri...
Bucățile de carne cu os, după ce au fost spălate, se presară cu sare, piper și cimbrișor, m...