6 pulpe de pui
1 căpățână usturoi
400 g roșii tocate (o cutie roșii tocate Mutti)
1/2...
Pulpele se curăță, se pârlesc, dacă e cazul, apoi se spală și se taie în două.
Se p...
200 grame untură la temperatura camerei
110 g zahăr pudră
2 ouă
60 g amidon de porumb...
Untura la temperatura camerei, zahărul pudră și un praf de sare se amestecă, timp de 1-2 minute,...
300 ml lapte semidegresat
200 g iaurt grecesc 2% grăsime
10 g gelatină granulata +30 ml...
Se hidratează 10 g gelatina în apă rece.
Laptele se încălzește, adăugând 1-2...
4 bucăți carne cu os de vițel (2300 g)
1 lingură sare grunzoasa
1 linguriță piper
1 linguri...
Bucățile de carne cu os, după ce au fost spălate, se presară cu sare, piper și cimbrișor, m...
Pentru 12-14 bucăți
2 ouă
200 g zahăr
180 ml ulei
180 ml lapte
1 lămâie bio (coa...
Această rețetă este foarte simplă, ușor de pregătit, iar compoziția obținută este suficientă pent...
Aluat
200 g untură solidă
200 g iaurt grecesc cu 10% grăsime
2 gălbenușuri
1/2 linguriță...
Aluat
Rețeta acestui aluat nu-mi aparține, dar pot spune ca, este cel mai ușor de făcut, se lu...
Aluat
200 ml apă călduță
200 ml lapte călduț
1 gălbenuș
1 linguriță sa...
Intr-un bol se pun apa, laptele, gălbenușul și sarea. Se amestecă cu un tel.
Separat se cern 70...
3 gălbenușuri
5 albușuri
60 g indulcitor (eritritol)
30 g unt topit și răcit...
Încălzim cuptorul la 170 grade.
Tapetam cu hârtie de copt o tavă de 25/12 cm.
Alb...
2 pachete foietaj cu unt
Cremă de vanilie
3 gălbenușuri
35 g zahăr
45 g amid...
Aluatul de foietaj din comerț, este refrigerat și ușor de lucrat cu el. Fiecare foaie are dimensi...
3 ouă
180 g zahăr
1/2 linguriță sare
200 ml lapte
100 ml ulei
200 g făina
6 g praf de...
Ouăle, zahărul și sarea se mixează, până cresc în volum și se deschid la culoare.
S...