Blat
300 g pudra Oreo
150 g unt moale cu 82% grăsime
Jeleu de căpșuni
900 g căpșu...
Jeleul de căpșuni
Se pregătește înainte, pentru ca, trebuie sa se răcească, sa ajungă la...
Blat cu cacao
3 oua
150 g unt
150 g zahăr
150 g făina
25 g cacao
5 g praf de copt...
Crema
Se pregătește înainte, având nevoie, sa stea la frigider, pentru a se î...
Pentru o forma de 30/15 cm
37 piscoturi
250 ml lapte rece
Crema
700 g smanta...
Jeleu de zmeura
Se pregătește la început, pentru a avea timp, sa se răcească.
Se hidra...
Blat
Tava cu dimensiuni de 30/15 cm.
320 g piscoturi
200 ml lapte rece
Crema
500...
Blat
Pregătim tava, captusind-o pe interior cu folie alimentara.
Se trec rapid piscoturile p...
Blat
4 oua mari
90 g zahăr
3 linguri ulei
1 praf de sare
100 g făina
20 g cacao...
Blat
Se mixează ouale (fără a le separa), împreuna cu zaharul și un praf de sare. Folosi...
Blat
250 g crumbs Oreo
100 g unt moale
Crema
200 ml frisca neindulcita
250 g ma...
Blat
Se cântărește intr-un bol crumbsul Oreo, lasate așa cum sunt, fără a le mărunți mai...
Blaturile cu vanilie
4 gălbenușuri
100 g unt moale
100 g zahăr
30 ml lapte
125 g făina...
Blaturi
Pregătim doua tavi cu diametrul de 20 cm și așezăm hârtie de copt in ele. Pentru...
Blat
200 ml apa
100 ml ulei
200 g făina
5 oua
5-6 linguri apa calda, dacă este necesar...
Blat
Încălzim cuptorul la 190 grade.
Pe doua coli de hârtie de copt, trasăm doua...
Blat
200 g biscuiți cu crema tip “Eugenia”
20 g cacao neagră ( intense deep blac...
Blat
Mărunțim biscuitii întregi (cu tot cu crema). Putem folosi un aparat electric pentr...
Blat
140 g albus la temperatura camerei
120 g unt moale
210 g zahăr
15 g coaja de l...
Blat
Pentru blat am folosit reteta din linkul de inspirație, renunțând la crema de branz...