Blat
6 oua
1 lingurița sare
180 g zahăr
225 g făina
Jeleu de mure
900 g mure...
Blat
In vasul robotului de bucatarie se pun ouale întregi cu sarea, se mixează 5-7 minut...
Blat
Tava cu diametrul de 26 cm
6 oua
5 g sare
180 g zahăr
230 g făina
Namelaka cu...
Blatul, crema de fistic si baza pentru crema de vanilie au fost făcute cu o zi înainte. Blatul...
Blat
300 g pudra Oreo
100 g unt topit și răcit
1 lingurița esența gel de rom
Crema...
Blat
Pudra Oreo (cumpărată din supermarket), untul topit și esența de rom se amesteca, pana de...
Blat
4 oua
120 g zahăr
5 g sare
125 g făina
25 g cacao
Piure de caise
500 g...
Piure de caise
Se pregătește la început, având nevoie de timp pentru răcire, pana...
Blat
300 g crumbs Oreo
80 g unt topit
Crema cu afine
200 g smantana cu 35% grăsim...
Piure de afine
Se pregătește înainte cu 3-4 ore, având nevoie de timp, pentru a se...
Blat
Pentru o tava cu diametrul de 23 cm
420 g albus de ou
240 g zahăr
160 g fulgi de coc...
Lemon curd
Pregătim crema de lamaie, care se poate face chiar și cu o săptămâna în...
Blat
300 g pudra Oreo
150 g unt moale cu 82% grăsime
Jeleu de căpșuni
900 g căpșu...
Jeleul de căpșuni
Se pregătește înainte, pentru ca, trebuie sa se răcească, sa ajungă la...
Blat cu cacao
3 oua
150 g unt
150 g zahăr
150 g făina
25 g cacao
5 g praf de copt...
Crema
Se pregătește înainte, având nevoie, sa stea la frigider, pentru a se î...
Pentru o forma de 30/15 cm
37 piscoturi
250 ml lapte rece
Crema
700 g smanta...
Jeleu de zmeura
Se pregătește la început, pentru a avea timp, sa se răcească.
Se hidra...
Blat
Tava cu dimensiuni de 30/15 cm.
320 g piscoturi
200 ml lapte rece
Crema
500...
Blat
Pregătim tava, captusind-o pe interior cu folie alimentara.
Se trec rapid piscoturile p...