Ingrediente
- 350 g macrou gătit și curățat de piele și oase
- 100 g mascarpone
- 1 ou fiert tare
- 1 lingura muștar
- 1 ardei gras roșu
- 10-12 măsline
- Sare, piper
Instructiuni
- Macroul, sau orice peste, se gătește la cuptor, grătar, grill sau pe aburi.
- Se curată de oase și piele.
- Peste bucatile de macrou se pun: mascarpone amestecat cu muștarul, ardeiul tăiat cubulete, oul fiert tare, curățat și tocat mărunt si maslinele fără sâmburi, tăiate felii
- Se amesteca toate ingredientele și se adauga sare și piper după gust.
- In loc de mascarpone se poate pune ricotta, crema de branza almette, Philadelphia. După gust se pune ceapa tocata fin.
- Pasta de peste se tine la frigider o ora, pentru a se îmbina aromele.
- Se servește pe felii de pâine proaspăta, sau prăjită.
- Simplu și gustos!
Comentarii