Ingrediente

  • 350 g macrou gătit și curățat de piele și oase
  • 100 g mascarpone
  • 1 ou fiert tare
  • 1 lingura muștar
  • 1 ardei gras roșu 
  • 10-12 măsline
  • Sare, piper

Instructiuni

  • Macroul, sau orice peste, se gătește la cuptor, grătar, grill sau pe aburi.
  • Se curată de oase și piele.
  • Peste bucatile de macrou se pun: mascarpone amestecat cu muștarul, ardeiul tăiat cubulete, oul fiert tare, curățat și tocat mărunt si maslinele fără sâmburi, tăiate felii
  • Se amesteca toate ingredientele și se adauga sare și piper după gust.
  • In loc de mascarpone se poate pune ricotta, crema de branza almette, Philadelphia. După gust se pune ceapa tocata fin.
  • Pasta de peste se tine la frigider o ora, pentru a se îmbina aromele.
  • Se servește pe felii de pâine proaspăta, sau prăjită.
  • Simplu și gustos!