Ingrediente
	            
	                
	- 500 g ciuperci după preferinta( eu am folosit ciuperci brune)
- 3-4 linguri ulei de masline
- Sare  
- Piper
- Pătrunjel verde tocat
 
	                    	            Instructiuni
	            
	                
	- Ciupercile se curată, fără a le spală, cele mici le lasam întregi, iar cele mari le tăiem in doua, sau patru.
- Intr-o tigaie cu un diametru mai mare, punem uleiul , lasam sa se încingă și adăugăm ciupercile.
- Le preparam la temperatura ridicată, in tigaia fără capac,maxim 10 minute, pana se rumenesc ușor.
- Când sunt gata, adăugăm sare și piper, iar deasupra presaram pătrunjel.
- Le putem găti și in unt, sau unt cu ulei.
- Trebuie gătite la foc iute, nu se adauga apa și nici sare in timpul preparării, sa nu lase ciupercile apa.
 
	                    	            Alte informatii
	            
                                 
     
    
    	    
    
    
	
    
                     
                    
                  
             
         
        
             
    
    
    
    
			
	    	
	    	
	    	
		    
	 
Comentarii