Ingrediente
Pentru 2 portii
- 2 pulpe superioare de pui fără piele
- 1 ceapa
- 1 morcov micuț
- 2-3 ardei copți
- 2 roșii
- 1 lingura ulei de masline
- 1 foaie dafin
- Sare, piper
- Pătrunjel verde
Instructiuni
Pentru aceasta tocănița delicioasa, am folosit multicookerul.
- In vasul aparatului am pus carnea bine spălată (am îndepărtat pielea de pe pulpe), o ceapa mare tocata, fasii de ardei copti( rezerve din congelator), un morcov tăiat rondele ,foaia de dafin și putina apa.
- Am setat aparatul pe programul “tocana” și am lăsat carnea și legumele sa se gătească o ora.
- Între timp am curățat roșiile de coaja și le-am tocat mărunt.
- După o ora am adăugat roșiile, o lingura ulei de masline, sare ,piper, după gust și am lăsat tocănița sa fiarbă încă 30 minute.
- La final am adăugat pătrunjel verde tocat.
Comentarii