Ingrediente

Pentru 2 portii

  • 2 pulpe superioare de pui fără piele
  • 1 ceapa
  • 1 morcov micuț
  • 2-3 ardei copți
  • 2 roșii
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 foaie dafin
  • Sare, piper 
  • Pătrunjel verde

Instructiuni

Pentru aceasta tocănița delicioasa, am folosit multicookerul.

  • In vasul aparatului am pus carnea bine spălată (am îndepărtat pielea de pe pulpe), o ceapa mare tocata, fasii de ardei copti( rezerve din congelator), un morcov tăiat rondele ,foaia de dafin și putina apa.
  • Am setat aparatul pe programul “tocana” și am lăsat carnea și legumele sa se gătească o ora.
  • Între timp am curățat roșiile de coaja și le-am tocat mărunt.
  • După o ora am adăugat roșiile, o lingura ulei de masline, sare ,piper, după gust și am lăsat tocănița sa fiarbă încă 30 minute.
  • La final am adăugat pătrunjel verde tocat.