Ingrediente
- 350 g spanac proaspăt ,cantarit după ce a fost curățat
- 35-40 g seminte de floarea soarelui
- 50 g stafide aurii
- 1 lingurița ulei de masline
Instructiuni
- Stafidele se pun la inmuiat in apa calda.
- Spanacul se curată, se îndepărtează codițele mai groase ,se spală foarte bine și se lasă la scurs, după care se taie bucăți mai mari, frunzele mai mici se lasă întregi.
- Intr-o tigaie antiaderenta se pune uleiul, se adauga semințele și se prăjesc, doar cât se rumenesc, fără a le arde, ca devin amare.Se amesteca mereu in tigaie.
- Se adauga spanacul, stafidele scurse de apa și se soteaza 7-8 minute, la foc mediu spre mare, amestecand mereu, pana spanacul devine lucios.
- Se adauga sare, dacă se dorește, dar semințele crocante și dulceața stafidele, pentru mine a fost suficient .
- Se pot folosi alte fructe uscate ,precum merisoare, cirese, caise tocate,etc...
 
							 
					 
                                 
                                
Comentarii