Ingrediente
- 100 g orez sălbatic
- 200 g piept pasare gătit anterior( grill, fiert, cuptor)
- 3-4 roșii uscate conservate in ulei
- Masline negre
- 1 lingura capere murate
- 1/2 ardei roșu gras
- Porumb din conserva
- Pătrunjel verde tocat
- Sare
- 1 -2 linguri ulei masline
Instructiuni
- Orezul se fierbe in apa cu putina sare, pentru 10 minute.Se scurge de apa și se pune intr-un bol.
- Adăugăm pieptul de pasare, tăiat bucăți mici, felii de masline, ardeiul și roșiile tocate, capetele,plus alte legume după gust, inclusiv ceapa verde( eu nu am folosit).
- Se pune ulei, sare ( după gust) și se amesteca.
- Este o salata delicioasa, care se poate servi ca atare, sau ca și garnitura .
 
							 
					 
                                 
                                 
                                
Comentarii