Ingrediente
- 100 g orez sălbatic
- 100 g masline negre conservate in ulei
- 40 g roșii uscate conservate in ulei
- 40 g caise uscate (6 bucăți)
- 45 g cirese uscate
- 40 g merisoare
- 1/2 ardei gras roșu
- Pătrunjel verde
- Sare
Instructiuni
- Orezul se fierbe 10 minute in apa cu sare, după care se scurge și se lasă la răcit.
- Fructele,roșiile,ardeiul și pătrunjelul se toaca mărunt.
- Intr-un bol punem orezul rece, fructele, roșiile, pătrunjelul și ardeiul, adăugăm maslinele întregi, potrivim gustul cu sare, acoperim vasul și lasam 1-2 ore pana servim salata, sa se înmoaie fructele.
- Nu e nevoie sa adăugăm ulei,sunt suficiente roșiile și maslinele care sunt conservate in ulei.
- Fructele sunt după gust, după ce avem prin casa,se pot adauga stafide, seminte, variante sunt multiple.
 
							 
					 
                                 
                                 
                                
Comentarii