Ingrediente

  • 400-500 g carne vită
  • 6-7 cartofi roşii
  • 1-2 morcovi
  • 1-2 pastarnaci
  • 300 mazăre (opţional)
  • 200 g castraveţi în oţet/ murati
  • maioneză
  • sare, piper
  • Instructiuni

  • Carnea, se spală şi se fierbe în apă cu sare.
  • Legumele se curăţă, se spală şi se fierb alaturi de carne.
  • Cartofii se spala bine si se pun la fiert.
  • Dupa ce s-au răcit se toacă totul marunt, inclusiv castravetii.
  • Acestia din urmă se pun la scurs într-o sită (nu se storc) ca să nu lase multă zeamă şi să înmoaie maioneza.
  • Se amesteca toate ingredientele într-un vas mare si se adaugă maioneza din care puteti opriţi şi pentru ornat.
  • Se poate decora cu fâşii de castravete murat, gogoşari, frunze de pătrunjel, frunze legume murate sau măsline, după preferinţa.