Ingrediente
- 5 oua
- 140 g zahăr
- 100 g făina
- 10 g miere
- Esența vanilie
Umplutura
- Nutella
- 100 g mascarpone
Decor
- Nuca măcinată
Instructiuni
- Albușurile se bat spuma cu 50 g zahăr.
- Gălbenușurile se mixează cu 90 g zahăr,mierea și Esențele, pana își dublează volumul și se topește zaharul.
- Peste gălbenușuri adăugăm bezeaua și omogenizam cu o spatula.
- Adăugăm făina cernută și amestecam ușor.
- In tava mare întindem compozitia, in strat subțire de 1 cm.
- Se coace la cuptorul preîncălzit la 220 grade, timp de 6-7 minute.
- Se scoate din cuptor ,blatul rămâne pe hârtie și se prestata zahăr pe toată suprafața, după care se acoperă cu folie de prospețime, pana se răcește.
- Când blatul este rece, se dezlipește hârtia și se întinde crema de ciocolata, sau o crema făcută din mascarpone și nutella după gust, cum am făcut eu.
- Se ruleaza, se învelește cu folie de aluminiu și se da la rece pentru o ora.
- Se îndepărtează staniolul și se îmbracă rulada cu nuca măcinată.
Comentarii