Ingrediente

  • 5 oua
  • 140 g zahăr
  • 100 g făina
  • 10 g miere
  • Esența vanilie

Umplutura

  • Nutella 
  • 100 g mascarpone

Decor

  • Nuca măcinată

Instructiuni

  • Albușurile se bat spuma cu 50 g zahăr.
  • Gălbenușurile se mixează cu 90 g zahăr,mierea și Esențele, pana își dublează volumul și se topește zaharul.
  • Peste gălbenușuri adăugăm bezeaua și omogenizam cu o spatula.
  • Adăugăm făina cernută și amestecam ușor.
  • In tava mare întindem compozitia, in strat subțire de 1 cm.
  • Se coace la cuptorul preîncălzit la 220 grade, timp de 6-7 minute.
  • Se scoate din cuptor ,blatul rămâne pe hârtie și se prestata zahăr pe toată suprafața, după care se acoperă cu folie de prospețime, pana se răcește.
  • Când blatul este rece, se dezlipește hârtia și se întinde crema de ciocolata, sau o crema făcută din mascarpone și nutella după gust, cum am făcut eu.
  • Se ruleaza, se învelește cu folie de aluminiu și se da la rece pentru o ora.
  • Se îndepărtează staniolul și se îmbracă rulada cu nuca măcinată.