Ingrediente
- 165 g miez nuca măcinat
 - 165 g zahăr pudra
 - 15 g făina
 - 70 g albus de ou
 - esenta de migdale,cafea,vanilie( după gust)
 - un praf de sare.
 
Instructiuni
- Se bat albușurile cu sare și arome( fără a le bate spuma),se adauga miezul de nuca amestecat cu zahăr pudra,la final făina.Se omogenizează bine.
 - Cu ajutorul unui posh se pun pe hârtia de copt mici cerculețe,cu distanță între ele.Se presară puțin zahăr pudra pe fiecare pricomigdala.
 - Se coc la 175 grade( poate fi și mai mic focul,in funcție de cuptor),timp de 10-15 minute.pana se întăresc deasupra.
 - Se lasă pe hârtie,pana se răcesc .
 - Din aceasta compoziție mi-au ieșit circa 40 bucăți.
 
							
					
                                
                                
                                
Comentarii