Ingrediente

  • 1 pachet lasagna Dukan
  • 450 g iaurt grecesc 2% grăsime
  • 3 oua
  • 50 g indulcitor (xilitol)
  • 30 g pudra Okara
  • 1/2 lingurița sare
  • Arome la alegere, după gust
  • 30 g goji uscate

Instructiuni

  • Foile de lasagna se clătesc cu apa rece.
  • Se porneste cuptorul la 180 grade.
    Se asaza hârtie de copt intr-o tava cu diametrul de 18 cm.
  • Intr-un bol se pun ouale care se bat puțin cu telul, iaurtul, indulcitorul, sarea si aromele. La final se incorporeaza pudra de Okara.
  • In tava se asaza un rând de foi, se întinde o parte din crema, se presara deasupra fructele goji si se continua procedeul, pana se termina foile si crema.
  • Se da tava la cuptor pentru o ora.
  • Se scoate placinta din tava cu tot cu hârtie si se asaza pe un grătar, după ce se îndepărtează hârtia de la margine.
  • Când se întărește puțin, se îndepărtează hârtia complet si se lasă pe grătar, pana se răcește.
  • Se consuma din croaziera in doua zile, insa dacă se folosește iaurt degresat, obținem un dulce pentru faza de atac si se consuma in 2-3 zile, in funcție de cantitatea de goji folosite (1 lingura/zi in atac). Pudra de Okara este permisă din atac.
  • Simplu, gustos si destul de spornic!