Se porneste cuptorul la 180 grade.
Se asaza hârtie de copt intr-o tava cu diametrul de 18 cm.
Intr-un bol se pun ouale care se bat puțin cu telul, iaurtul, indulcitorul, sarea si aromele. La final se incorporeaza pudra de Okara.
In tava se asaza un rând de foi, se întinde o parte din crema, se presara deasupra fructele goji si se continua procedeul, pana se termina foile si crema.
Se da tava la cuptor pentru o ora.
Se scoate placinta din tava cu tot cu hârtie si se asaza pe un grătar, după ce se îndepărtează hârtia de la margine.
Când se întărește puțin, se îndepărtează hârtia complet si se lasă pe grătar, pana se răcește.
Se consuma din croaziera in doua zile, insa dacă se folosește iaurt degresat, obținem un dulce pentru faza de atac si se consuma in 2-3 zile, in funcție de cantitatea de goji folosite (1 lingura/zi in atac). Pudra de Okara este permisă din atac.
Comentarii