Ingrediente

  • Un iepure de 1,3 kg
  • 50 g unt
  • Sare

Instructiuni

  • Curățăm și porționăm iepurele( noi am avut din comerț) și condimentam cu sare.
  • Lasam carnea o ora la frigider.
  • Înainte de gătite,fiecare bucata se șterge cu servetele de hârtie,de surplusul de apa.
  • Intr-o tigaie antiaderenta punem untul la încins și prajim bucatile de carne,pe ambele părți,la foc puternic.Intoarcem carnea,evitând s-o înțepat,pentru a nu se scurge sucul din carne.
  • Când toate bucatile sunt rumenite frumos,le punem in tigaie,acoperim cu un capac și lasam focul la minim.
  • Gătim iepurele,pana carnea este frageda și apa lasata in tigaie s-a evaporat.
  • Pentru garnitura putem adauga piure,păstăi sau simplu,un mujdei de usturoi.