Ingrediente
- 3 albusuri( 85 g)
- 40 g indulcitor
- 1 praf de sare
- 1 lingurița otet
- 34 g alune macinate
- 20 g cacao degresată
Instructiuni
- Alunele macinate se amesteca împreuna cu cacaua.
- Se tapetează o tava cu hârtie de copt.
- Se încălzește cuptorul la 160 grade.
- Se bat albușurile spuma cu un praf de sare, când începe sa facă vârfuri, se adauga indulcitorul și se mixează, pana obținem o bezea ferma. La final se adauga oțetul, mixând câteva secunde, pentru a se incorpora in bezea.
- Cu o spatula se amesteca ușor, adăugând ingredientele uscate.
- Compoziția obținută se pune intr-un posh cu dui rotund de 1 cm și se formează fursecurile, pe hârtia de copt.
- Se da tava la cuptor, 18-20 minute, pana fursecurile se întăresc.
- In dieta Dukan , se consuma in doua zile de croaziera, alunele sunt permise in locul uleiului de masline, 17 g/zi.
- Cacaua degresată este permisă încă din faza de atac.
- Alunele le-am cumpărat din supermarket, gata macinate, iar indulcitorul folosit este eritritol.
Comentarii