Ingrediente
- 150 g unt
- 100 g untura
- 110 g zahăr pudra
- 3 gălbenușuri
- 300 g făina
- Esența de vanilie
- Un praf de sare
- Cirese confiate
Instructiuni
- Untul și untura trebuie sa fie la temperatura camerei.
- Se mixează gălbenușurile, zaharul pudra, un praf de sare, aromele, untul și untura.
- Se adauga făina, mixând in continuare, obținând un aluat moale.
- Tava se tapetează cu hârtie de copt, iar cu un posh cu dui stea, se spriteaza fursecurile, pe fiecare punând cate o cireasa confiata.
- Se da tava la cuptorul preîncălzit la 175 grade, pentru 15 minute, sau pana fursecurile sunt întărite și puțin rumenite pe margini.
- Când sunt coapte, se scoate tava din cuptor și lasam fursecurile câteva minute in tava, sa se răcească.
- Din tot aluatul mi-au ieșit trei tavi.
- Aluatul nu se da la rece, ci se lucrează repede, sa nu se întărească grăsimea, caci aluatul va trece mai greu prin posh.
- Sunt foarte fragede și delicioase.
Comentarii