Ingrediente
- 250 g carne tocata de pasare
- 3 căței usturoi
- 1 ou
- 1 lingura tarate pshillium
- Sare,piper
- Pătrunjel și mărar proaspăt
Instructiuni
- Pentru aceste chiftelute am folosit piept și pulpa de pasare, fără piele.
- Se da carnea prin mașina de tocat, se adauga oul, usturoiul trecut prin presa, condimente după preferința, taratele de pshillium și se lasă compozitia deoparte 10 minute, pentru a se umfla taratele.In acest fel chifteluțele nu vor lasă apa la copt.
- Între timp încălzim cuptorul la 200 grade.
- In tava așezăm hârtie de copt.
- Cu mâna umeda formam chiftelute, după mărimea dorita, le așezăm pe hârtie și le coacem la 200 grade cu ventilatie sus-jos, aproximativ 20-25 minute.
- Sunt gata, atunci când sunt ușor rumenite.
- O reteta simpla, dietetica, fără ulei, fără prăjite.
- Se pot consuma simple, cu legume, sau in diferite sosuri dietetice( roșii, iaurt,etc ).
 
							 
					 
                                 
                                 
                                
Comentarii