Ingrediente
- 24 biscuiți petit Beurre
- 150 g ciocolata cu lapte
- 150 ml smantana lichida pentru frisca cu 33% grăsime
Instructiuni
- Încălzim smantana pana la punctul de fierbere, se da deoparte, se adauga ciocolata rupta bucăți și se lasă 5-6 minute, pana se topește complet.
- Se amesteca energic, sa nu rămână bucăți de ciocolata netopita și se da la rece câteva ore.
- Când crema s-a întărit, se mixează, pana devine cremoasă și aerată.
- Cu acest ganacche umplem biscuitii.
- Eu am format 3 “pachete” a cate 8 biscuiți umpluti, pe care i-am asezat pe farfurie, iar între ele am adăugat putina crema , pentru a se lipi .Cu restul de crema am îmbrăcat biscuitii deasupra și pe laterale.
- Se da la rece( nu in frigider) peste noapte, sau pana biscuitii se înmoaie de la crema( verificăm cu o scobitoare,dacă intra ușor in biscuiți, înseamnă ca s-au inmuiat).
- Se decoreaza( optional) și se feliază.
Comentarii