Ingrediente
- 1 ardei gras roșu
- 2-3 felii pastramă conform dietei
- 100 g mozarella light( skyrella )
- 1 ou
- 1 ceapa verde
- Sare, piper
- Pătrunjel verde
- 1 lingurița tarate pshillium
- 2 felii roșii
Instructiuni
- Ardeiul spalat se taie in doua și se curată de cotor, seminte și nervurile din interior.
- Pastramă se taie cubulete, ceapa se toaca mărunt, iar mozarella se da pe răzătoarea mare.
- Intr-un vas se pun oul, ceapa, pastrama, condimente, taratele de pshillium și 3/4 din mozarella data pe răzătoare.Se amesteca toate ingredientele.
- Bucatile se ardei se asaza in tava cu hârtie de copt, se pune o felie de roșie uscata, sau roșie proaspăta , iar deasupra se adauga compozitia cu carne.
- Se da la cuptor, pentru 25-30 minute, la 160 grade( se face și testul scobitorii), după care se scoate tava ,se presara restul de mozarella și se tine la cuptor, pana aceasta se topește .
- Când ardeii s-au răcit puțin, se curată de coaja, dar este optional.
- Eu am folosit pastramă din piept de pui, dar se poate înlocui cu orice fel de pastramă, sau carne gatita, conform dietei.
- Mozarella se poate înlocui cu cașcaval, sau cu branza slaba pentru dieta Dukan.
- Pentru cei ce nu țin o anumită dieta, mozarella light se poate înlocui cu orice fel de cașcaval.
- Condimentele sunt la alegere, după gust.
 
							 
					 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                
Comentarii