Ingrediente

  • 2 kg pulpa de porc;
  • jumatate de capatana de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • 300 ml vin rosu;
  • 3 foi de dafin;

Instructiuni

  • Se incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
  • Intre timp se freaca pulpa de porc cu sare si cu piper. Cateii de usturoi se toaca marunt sau se zdrobesc si se pun pe carnea de porc.
  • Intr-o tava sau o cratita se aseaza carnea, se adauga vinul si foile de dafin apoi se acopera cu un capac.
  • Se da la cuptor unde se lasa pentru 2 ore daca doriti carnea mai in sange sau pentru 3 ore (sau chiar mai mult) daca o doriti foarte bine facuta (moale dar nu arsa). Dupa o ora si jumatate se intoarce carnea.
  • Se poate servi cu orice garnitura potrivita la friptura si salata.

Alte informatii

Se poate servi cu orice garnitura potrivita la friptura si salata.