Retete culinare - pentru gurmanzi, pasionati de gastronomie si arta culinara.

Cornulete vanilate

  • Cornulete vanilate
  • Cornulete vanilate
  • Cornulete vanilate
  • Cornulete vanilate
  • Cornulete vanilate

Ingrediente

  • 140g de unt;
  • 70g zahar pudra;
  • 70g nuca macinata;
  • 200g faina;
  • 2 pliculete de zahar vanilat facut pudra;

Mod de preparare

  • Se freaca 140g de unt cu 70g zahar pudra, 70g nuca macinata, 200g faina.
  • Se formeaza mici cornulete.
  • Se coc.
  • Se pudreaza cat sunt calde cu zahar pudra in care se pun 2 pliculete de zahar vanilat facut pudra.
  • Se tine la cuptor aprox. 10 de minute la 140-160 de grade.
Sursa: Bucataria-Bunicii.ro

0 Comentarii

Lasa un comentariu

Retete din aceeasi categorie