Ingrediente

  • 500 g pulpa porc
  • 1 ceapa
  • 1 legătura mărar
  • 500 g mazare congelată
  • 10 g amidon 
  • 1 lingura pasta tomata
  • Sare și piper

Instructiuni

  • Intr-un vas antiaderent punem carnea tăiată cubulete.Având carne de porc cu putina slănina, am prăjit carnea, fără sa mai adaug ulei.Lasam carnea pe foc, doar cât se albește.Adăugăm ceapa tocata, putina apa , acoperim vasul și fierbem carnea pe jumătate.
  • Adăugăm mazărea congelată , lasam focul la minim, cât se se dezghețe , apoi adăugăm un pahar de apa și lasam sa fiarbă, pana se înmoaie mazărea.
  • Când este gata, dizolvăm amidonul in putina apa, turnam in vas, adăugăm pasta tomata, condimentam cu sare, piper și lasam mâncarea sa fiarbă 4-5 minute.Presaram mărar tocat deasupra, punem capac la vas și lasam mâncarea noastră sa se aromatizeze cu mărar.
  • Amidon , la fel și apa,se adauga in funcție de consistenta dorita.