Ingrediente

Pentru 2-3 portii

  • 1 fir de praz
  • 1 morcov 
  • 1 dovlecel
  • 2 ciuperci mari
  • 1 lingura roșii pasate
  • 2 ardei copți
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 bucata carne vita, gatita înainte
  • Pătrunjel verde tocat
  • Sare

Instructiuni

  • In vasul multicooker-ului punem prazul tocat mărunt, doar partea albă, morcovul curățat și tăiat rondele, ciupercile si carnea tăiate bucăți mici, care a fost gatita înainte pe grill, fâșiile de ardei copti( rezerva de la congelator) și dovlecelul curățat și tăiat cubulete.Adăugăm 100-150 ml apa, sau sucul lăsat de ardeii copți și setam aparatul pe programul de tocana cu legume, timpul fiind de o ora.
  • Cu 10 minute înainte de a fi gata, se adauga uleiul , roșiile pasate ,sare după gust și lasam aparatul sa-și termine programul.
  • Se servește cu pătrunjel verde tocat , presărat deasupra.