Se bat ouale cu furculița și se toarnă peste cubuletele de carne și chifla.
Se adauga pătrunjel tocat, sare, piper, după gust și se omogenizează foarte bine, sa pătrundă ouale printre cubulete.
Amestecul se aseaza pe folie alimentara și rulam, strângem capetele bine, apoi așezăm pe alta bucata de folie și iar rulam strâns, înnodam capetele, sa nu pătrundă apa in compoziție.Dacă e nevoie repetam operatia cu așezările pe folie și apoi rulat.
Când rulada este formată și suntem siguri ca e bine etanșă, o punem la fiert intr-o oala cu apa, la foc mediu, pentru 40-50 minute.
Scoatem rulada din apa, o lasam sa se răcească puțin, îndepărtăm rândurile de folie, iar dacă ne place, o putem trece printr-un amestec de boia dulce, afumata, sau amestec de ierburi aromate.
Când rulada este rece, se poate felia.
Putem folosi felii de pâine, chifle, conform dietei, dar sa ținem cont de numărul lingurilor de tarate folosite, pentru a tine evidentă consumului de tarate zilnic.
Alte informatii
In dieta Dukan, aceasta rulada se poate consuma intr-o singura zi , de către o persoana, începând cu faza de atac,chifla conținând o lingura de tarate ovaz, neavând tolerate, nici ulei de masline, rămânând încă 1/2 lg tarate, s-o consumam in alte preparate.
Comentarii