Ingrediente

  • Muschiulet de porc(1-2 bucăți întregi)
  • 50 g sare
  • O lingura zahăr
  • Boabe de piper
  • Boabe de muștar
  • Boabe de coriandru
  • 2-3 foi de dafin
  • Un litru apa

Instructiuni

  • Se pune apa la fiert cu mirodeniile.
  • Când apa s-a răcit , se toarnă peste carne,intr-un vas încăpător.
  • Se da la frigider între 2-5 zile,întorcând in fiecare zi carnea din vas.Veti observa cum se schimba textura cărnii pe zi ce trece.
  • Se scoate carnea din apa și se lasă la scurs,ideal ar fi legată și atârnată ,pentru a se scurge excesul de saramura.
  • Se înfășoară carnea in hârtie de copt si se da la cuptor circa o ora ,la temperatura de 100 grade.După ce carnea este gata se poate unge cu diferite ierburi aromate sau cu boia dulce,afumata,iute,cum doriți!