Ingrediente
- Muschiulet de porc(1-2 bucăți întregi)
- 50 g sare
- O lingura zahăr
- Boabe de piper
- Boabe de muștar
- Boabe de coriandru
- 2-3 foi de dafin
- Un litru apa
Instructiuni
- Se pune apa la fiert cu mirodeniile.
- Când apa s-a răcit , se toarnă peste carne,intr-un vas încăpător.
- Se da la frigider între 2-5 zile,întorcând in fiecare zi carnea din vas.Veti observa cum se schimba textura cărnii pe zi ce trece.
- Se scoate carnea din apa și se lasă la scurs,ideal ar fi legată și atârnată ,pentru a se scurge excesul de saramura.
- Se înfășoară carnea in hârtie de copt si se da la cuptor circa o ora ,la temperatura de 100 grade.După ce carnea este gata se poate unge cu diferite ierburi aromate sau cu boia dulce,afumata,iute,cum doriți!
 
							 
					 
                                 
                                 
                                 
                                
Comentarii