Untul moale, sarea și zaharul se mixează, pana devine spumos.
Se incorporeaza oul, apoi banana zdrobită, iar la final făina amestecată cu praful de copt. Se mixează după fiecare ingredient pana se omogenizează, iar făina doar pana se incorporeaza in compoziție.
Se pun bănuții de ciocolata și se amesteca cu spatula.
Se încălzește cuptorul la 180 grade.
Tava mare a aragazului se tapetează cu hârtie de copt.
Compoziția de fursecuri se pune intr-un posh fără dui și se formează mici gramajoare de mărimea unei nuci, direct pe hârtia de copt. Se lasă distanță între ele, pentru ca, se vor întinde la copt.
Se coc la 180 grade, timp de 12 minute, pana ce marginile fursecurilor devin aurii.
Se lasă in tava 2-3 minute, apoi se scot și se răcesc pe un grătar.
Vom avea nevoie de a doua tava pentru fursecuri si se vor pregati, cât se coace prima tura.
Opțional se pudreaza cu zahăr pudra.
Sunt delicioase, ușor de pregătit și spornice. In funcție de mărimea lor, din compoziție obtinem 40-45 fursecuri.
Comentarii