Ingrediente
	            
	                
		8 cotlete de berbecut
	
		2 capatani de usturoi
	
		4 cepe mari
	
		600g de rosii
	
		1 lamaie mare
	
		Cimbru
	
		Scortisoara
	
		Sare
	
		Piper
	
		Ulei de masline
	
		500 ml vin
	
		3 foi de dafin
	            
	                    	            Instructiuni
	            
	                
		Se spala si se usuca cele 8 cotlete de berbec.
	
		Cotletele se sareaza si pipereaza.
	
		Apoi adaugati cimbrul , scortisoara si coaja rasa de la lamaie.
	
		Stoarceti sucul din lamaie peste cotlete si amestecati, apoi ungeti cotletele cu ulei de masline si lasati-le la frigider (sau orice alt loc rece) pentru minim 4 ore.
	
		Rumeniti cotletele pe fiecare parte.
	
		Dupa ce cotleltele s-au rumenit, in grasimea ramasa in tigaie prajiti ceapa amestecata cu usturoiul tocat.
	
		Cand ceapa incepe sa-si schimbe culoarea adaugati rosiile decojite si taiate marunt (poate fi folosit un blender).
	
		Fierbeti pentru 10 minute la foc moderat, apoi puneti cotletele intr-o oala cu capac si turnati continutul tigaii peste ele.
	
		Adaugati vinul si foile de dafin si introduceti in cuptorul incins la 180 de grade Celsius pentru o ora.
	            
	                                         
    
Comentarii