Ingrediente

  • 200 g carne gatita și tăiată mărunt (eu am avut piept de curcan gătit la cuptor)
  • 200 g branza degresată, sau semidegresata
  • 1 ceapa mică roșie tocata
  • 2 oua
  • Sare, piper, pătrunjel verde
  • 1 chifla rustica tăiată  cubulete mici
  • Cașcaval Dukan ( optional)

Instructiuni

  • Se amesteca toate ingredientele( fără cașcaval), se potrivește gustul cu sare, piper, sau alte condimente, după gust.
  • Se toarnă compozitia in tava tapetata cu hârtie și se coace la 175 grade, cam 20 minute, pana se rumenește deasupra.
  • Se oprește cuptorul, se presara cașcaval ras deasupra tartei și se lasă tava in cuptor, pana se topește cașcavalul.
  • Folosind branza degresată și renunțând la la cașcaval, tarta se poate consuma din faza atac.
  • Reteta de chifle rustice se găsește pe site, la categoria Dukan.