Ingrediente
- 200 g carne gatita și tăiată mărunt (eu am avut piept de curcan gătit la cuptor)
- 200 g branza degresată, sau semidegresata
- 1 ceapa mică roșie tocata
- 2 oua
- Sare, piper, pătrunjel verde
- 1 chifla rustica tăiată cubulete mici
- Cașcaval Dukan ( optional)
Instructiuni
- Se amesteca toate ingredientele( fără cașcaval), se potrivește gustul cu sare, piper, sau alte condimente, după gust.
- Se toarnă compozitia in tava tapetata cu hârtie și se coace la 175 grade, cam 20 minute, pana se rumenește deasupra.
- Se oprește cuptorul, se presara cașcaval ras deasupra tartei și se lasă tava in cuptor, pana se topește cașcavalul.
- Folosind branza degresată și renunțând la la cașcaval, tarta se poate consuma din faza atac.
- Reteta de chifle rustice se găsește pe site, la categoria Dukan.
Comentarii