Ingrediente
- 100 g orez konjak fără clatire
- 400 g pulpa vita și porc ,tocate la mașina
- 1 fir de praz tocat mărunt
- 1 morcov dat pe răzătoarea mică
- Pătrunjel și mărar verde tocat
- Sare și piper( după gust)
- 2 linguri ulei masline
- 1 lingura pasta tomata fără zahăr
- 1 ou
- Frunze de varza murata,desarate in apa calduta( le-am avut la congelator)
Instructiuni
- Toate ingredientele se amesteca bine .
- Înfășurăm in frunza de varza, cate o lingura din compozitia de sarmale și le așezăm intr-un vas.
- Când sunt gata, se pune apa cât sa acopere sarmalele,punem un capac pe vas și se pun la fiert in cuptor, pe ochiul aragazului sau la multicooker , cum am făcut eu,la programul de tocana cu carne( 2 ore, 100 grade).
- După ce au fost fierte, am scurs apa rămasă in oala.
- Am umplut cu aceasta compoziție doi ardei grasi și i-am fiert împreuna cu sarmalele, așa toate sarmalele au căpătat un gust ușor de ardei.
- In dieta se consuma din croaziera pl.
Comentarii