Ingrediente

  • 1 borcan de 800 g cu peste ( conserva in ulei)
  • 1 avocado mare copt
  • 1/2 ardei roșu 
  • 1 ceapa roșie
  • Masline verzi și negre
  • 2 lingurițe muștar 

Instructiuni

  • Se scurge uleiul din borcanul cu peste.
  • Ceapa, ardeiul și maslinele se toaca mărunt.
  • Pestele scurs de ulei, se pune pe o farfurie și se pasează cu o furculița.
  • Avocado curățat de coaja și cu samburele  îndepărtat , se pasează , la fel cu furculița.
  • Intr-un bol se pun pestele, avocado, ceapa, maslinele, ardeiul și muștarul.
  • Se amesteca toate, se adauga sare și muștar, după gust.
  • Nu e nevoie de ulei, pestele fiind conservat in ulei, iar avocado și muștarul , sunt suficiente pentru a lega salata.

Pentru conserva de peste in ulei, reteta o găsiți de site.