Ingrediente
- 1 borcan de 800 g cu peste ( conserva in ulei)
- 1 avocado mare copt
- 1/2 ardei roșu
- 1 ceapa roșie
- Masline verzi și negre
- 2 lingurițe muștar
Instructiuni
- Se scurge uleiul din borcanul cu peste.
- Ceapa, ardeiul și maslinele se toaca mărunt.
- Pestele scurs de ulei, se pune pe o farfurie și se pasează cu o furculița.
- Avocado curățat de coaja și cu samburele îndepărtat , se pasează , la fel cu furculița.
- Intr-un bol se pun pestele, avocado, ceapa, maslinele, ardeiul și muștarul.
- Se amesteca toate, se adauga sare și muștar, după gust.
- Nu e nevoie de ulei, pestele fiind conservat in ulei, iar avocado și muștarul , sunt suficiente pentru a lega salata.
Pentru conserva de peste in ulei, reteta o găsiți de site.
Comentarii