Ingrediente
- 4 albușuri
- 3 lg indulcitor
- 2 lingurițe rase făina konjak
- 2 linguri otet
Crema
- 2 linguri dulceața goji
- 300 g branza degresată 0,2% grăsime
- O lingurița rasa gelatina vegetală
Glazura
- 3 linguri lapte praf degresat
- Apa rece- 2-3 linguri
Instructiuni
Blat
- Mixam albușurile cu un praf de sare.
- Indulcitorul se amesteca împreuna cu făina konjak.
- Când albușurile fac vârfuri,adăugăm toată cantitatea de indulcitor( amestecat cu konjakul).
- Mixam in continuare și adăugăm oțetul ( cate o lingura).
- Întindem blatul pe tava( 35/25), tapetata cu hârtie.
- Coacem la 160 grade , aproximativ 15 minute.
- Se desprinde ușor de pe hârtie.
- Pana se răcește blatul, ne ocupam de crema.
Crema
- Cu blenderul vertical mixam dulceața de goji,pana devine pasta, adăugăm branza, iar la final gelatina vegetala, mixând 2-3 minute sa obținem o crema omogena.
- Crema se întinde pe blat( pe partea care a fost pe hârtie), rulam și turnam glazura.
Glazura
- Laptele praf se amesteca energic cu apa rece, pana obținem o pasta de consistenta smântânii).
- Pentru efect presaram chia peste glazura.Dam rulada la rece pentru o ora.
Alte informatii
In dieta Dukan, se poate consuma din atac, in minim 2 zile.
Comentarii