Ingrediente
Blat
- 3 albușuri
- 40 g indulcitor
- 1 praf sare
- 15 g tarate ovaz macinat
- 10 g tarate pshillium
- 10 g făina konjak
Umplutura
- 250 g branza degresată 0.2% grăsime
- 1 ou
Instructiuni
- Taratele și făina konjak se amesteca.
- Albușurile se bat spuma cu un praf de sare,se adauga indulcitor și se mixează, pana obținem o bezea ferma.
- Cu o spatula incorporam fainurile.
- Se întinde pe hârtie de copt, in tava 20/25 și se coace circa 20 minute la 160 grade, sau pana se întărește.
- Se scoate din cuptor, se întoarce pe un blat și se desprinde hârtia.Se întinde branza amestecată cu oul, se presara câteva fructe goji ,seminte chia și se rulează.
- Rulada de îmbracă in hârtia de copt, se pune in cuptor pentru încă 20 minute.
- Se taie când este rece.
- Branza nu am indulcit-o, blatul având indulcitor, iar la nevoie se poate presara cu indulcitor pudra.
Alte informatii
In dieta Dukan, rulada se poate consuma intr-o zi de atac, conținând o lingura tarate de ovaz.
Comentarii