Ingrediente

Blat

  • 3 albușuri
  • 40 g indulcitor
  • 1 praf sare
  • 15 g tarate ovaz macinat
  • 10 g tarate pshillium 
  • 10 g făina konjak

Umplutura

  • 250 g branza degresată 0.2% grăsime
  • 1 ou

 

Instructiuni

  • Taratele și făina konjak se amesteca.
  • Albușurile se bat spuma cu un praf de sare,se adauga indulcitor și se mixează, pana obținem o bezea ferma.
  • Cu o spatula incorporam fainurile.
  • Se întinde pe hârtie de copt, in tava 20/25 și se coace circa 20 minute la 160 grade, sau pana se întărește.
  • Se scoate din cuptor, se întoarce pe un blat și se desprinde hârtia.Se întinde branza amestecată cu oul, se presara câteva fructe goji ,seminte chia și se rulează.
  • Rulada de îmbracă in hârtia de copt, se pune in cuptor pentru încă 20 minute.
  • Se taie când este rece.
  • Branza nu am indulcit-o, blatul având indulcitor, iar la nevoie se poate presara cu indulcitor pudra.

Alte informatii

In dieta Dukan, rulada se poate consuma intr-o zi de atac, conținând o lingura tarate de ovaz.