Ingrediente
Blat
- 2 albușuri
- 1 ou intreg
- 20 g făina cocos
- 10 g seminte chia macinate
- 15 g gluten
- 20 g lapte praf degresat
- 5 g praf de copt
- 30 g indulcitor
- Esența cocos
Crema
- 250 g branza cremoasă degresată
- 20 g ciocolata 80%
- 20 ml lapte semidegresat
- 10 g cacao degresată
- Arome și indulcitor după gust
Instructiuni
Blat
- Se mixează albușurile, oul intreg, un praf de sare și indulcitorul.
- Ingredientele uscate și praful de copt se amesteca împreuna, apoi se adauga peste compozitia mixată de ou.
- Se omogenizează folosind mixerul la viteza mică.
- Compozitia se toarnă pe hârtie de copt, in tava de 20/30 cm.
- Se coace blatul la 160 grade, timp de 8-9 minute.
- Se scoate din cuptor, se desprinde de pe hârtia, se rulează cu ajutorul hârtiei de copt și se lasă la răcit, înfășurat in hârtie.
Crema
- Ciocolata se topește in lapte fierbinte. Branza si cacaua se amesteca foarte bine, după care se adauga ciocolata topita si răcita, in 2-3 transe, amestecand foarte bine.Se pun arome si indulcitor după gust.
Asamblate
- Îndreptam blatul, întindem 2/3 din crema si rulam. Restul cremei o folosim pentru a îmbracă rulada pe exterior.
- Se da la rece 2-3 ore, după care se poate felia.
- In dieta Dukan rulada se poate consuma intr-o singura zi de croaziera, având 20 g făina de cocos un tolerat/ zi și ciocolata 1 tolerat//zi.
Comentarii