Ingrediente
Blat
- 2 albușuri + 1 ou
 - 30 g indulcitor
 - 1 praf sare
 - 30 g tarate ovaz macinate
 - 10 g cacao degresată
 
Crema
- 150 g branza degresată 0,2% grăsime
 - 100 g lapte batut 2% grăsime
 - 25 g afine roșii congelate
 - Esența cocos
 - Indulcitor( optional)
 
Glazura
- 25 g ciocolata 70% cacao
 - 25 ml lapte semidegresat
 - 1 lingura lapte praf degresat
 - 1 lingura lapte lichid
 
Instructiuni
Blat
- Mixam câteva minute albușurile, oul, sarea și indulcitorul, pana obținem o crema spumoasa.
 - Amestecam taratele+ cacao și incorporam ușor ,cu o spatula in spuma de oua.
 - Tava de 20/30 o tapetam cu hârtie și întindem compozitia in strat uniform.Se coace in cuptorul preîncălzit ,7-8 minute, la 160 grade.
 - Se lasă blatul sa se răcească pe hârtie, se întoarce blatul și se desprinde ușor hârtia.
 
Crema
- Omogenizam toate ingredientele, iar indulcitorul este optional, blatul fiind destul de dulce.
 - Se întinde pe blat, se presara afinele, se rulează și se glazureaza, după care se da la rece.
 
Glazura
- Ciocolata se topește in lapte fierbinte, se amesteca bine și se întinde pe rulada.
 - Laptele praf și laptele lichid se amesteca bine și se întinde peste glazura de ciocolata, după care , cu o scobitoare se trasează linii, peste cele doua glazuri.
 - Peste 3-4 ore de stat la frigider, rulada se poate felia.
 - In dieta ,rulada se consuma din croaziera, având doua tolerate: ciocolata și afinele, folosind cacao degresată.
 
							
					
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
Comentarii