Ingrediente
- 1 kg pulpe inferioare de pui (8 bucăți)
- 1 ceapa mare
- 1 ardei gras
- 500 g roșii bine coapte
- Pătrunjel verde tocat
- Sare și piper
- 2-3 căței usturoi( optional)
Instructiuni
- Pulpele se spală, se îndepărtează pielea, se șterg cu prosoape de hârtie, de surplusul de apa si se pun intr-o tigaie antiaderenta, la foc iute, pana se albește carnea.
- Se adauga ceapa tocata mărunt,ardeiul tăiat cubulete, se pune 1/2 pahar cu apa si se fierb, pana aproape s-au inmuiat carnea si legumele pe jumatate.
- Între timp se curată roșiile de pielița, se pasează și se adauga peste carne.
- Se continua fierberea, pana obținem un sos consistent.
- Se condimentează cu sare, piper și se presara pătrunjel verde tocat.
- Optional se poate adauga la final, 2-3 căței usturoi, trecuți prin presa.
 
							 
					 
                                 
                                
Comentarii