Ingrediente

  • 1 kg pulpe inferioare de pui (8 bucăți)
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras
  • 500 g roșii bine coapte
  • Pătrunjel verde tocat
  • Sare și piper
  • 2-3 căței usturoi( optional)

Instructiuni

  • Pulpele se spală, se îndepărtează pielea, se șterg cu prosoape de hârtie, de surplusul de apa si se pun intr-o tigaie antiaderenta, la foc iute, pana se albește carnea.
  • Se adauga ceapa tocata mărunt,ardeiul tăiat cubulete, se pune 1/2 pahar cu apa si se fierb, pana aproape s-au inmuiat carnea si legumele pe jumatate.
  • Între timp se curată roșiile de pielița, se pasează și se adauga peste carne.
  • Se continua fierberea, pana obținem un sos consistent.
  • Se condimentează cu sare, piper și se presara pătrunjel verde tocat.
  • Optional se poate adauga la final, 2-3 căței usturoi, trecuți prin presa.