Ingrediente

  • 3 pulpe dezosate, fără piele
  • 1 cutie tofu simplu
  • 2 oua
  • Condimente

Instructiuni

  • Pulpele spalate se condimentează după gust, fără sare, întrucât tofu este sarat.
  • Încălzim cuptorul la 175-180 grade.
  • Tofu se scurge de lichidul din cutie și se da pe răzătoarea mică, după care se amesteca foarte bine cu un ou.
  • Separat, in alt vas, batem oul rămas .
  • Așezăm hârtie de copt pe tava.
  • Pulpele se învelesc cu pasta de tofu, se trec prin oul batut și se aseaza pe hârtie.
  • Se coc in cuptorul înfierbântat deja, pana se rumenește tofu.Nu e nevoie sa întoarcem pulpele.
  • Se coc in cuptorul fierbinte, pentru ca ,daca cuptorul ar fi rece, pulpele s-ar gati treptat si vor lasă apa, iar crusta de tofu ar fierbe, nu s-ar prăji.