Ingrediente
- 2 kg pulpa de porc;
- jumatate de capatana de usturoi;
- sare;
- piper;
- 300 ml vin rosu;
- 3 foi de dafin;
Instructiuni
- Se incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
- Intre timp se freaca pulpa de porc cu sare si cu piper. Cateii de usturoi se toaca marunt sau se zdrobesc si se pun pe carnea de porc.
- Intr-o tava sau o cratita se aseaza carnea, se adauga vinul si foile de dafin apoi se acopera cu un capac.
- Se da la cuptor unde se lasa pentru 2 ore daca doriti carnea mai in sange sau pentru 3 ore (sau chiar mai mult) daca o doriti foarte bine facuta (moale dar nu arsa). Dupa o ora si jumatate se intoarce carnea.
- Se poate servi cu orice garnitura potrivita la friptura si salata.
Alte informatii
Se poate servi cu orice garnitura potrivita la friptura si salata.
Comentarii