Ingrediente
Papanasi
- 1,5 tarate ovaz macinate(22 grame)
- 5 g tarate pshillium
- 5 g tarate grâu
- 100 g branza degresată 0,2% grăsime
- 1 ou
- 1 praf sare
- 10 g indulcitor
Topping
- 1 lingura branza degresată
- 3 linguri kefir degresat
- 1 lingurița cacao degresată( sau ness)
- Indulcitor după gust
- 1 lingura dulceața goji
Instructiuni
- Pentru compozitia de papanași, amestecam toate ingredientele și lasam deoparte câteva minute, pentru a se hidrata taratele.
- Intr-un vas se pune apa la fiert cu putina sare.Când apa începe sa fiarbă, se adauga papanași, care ii modelam cu mâna umeda.
- După ce se ridica deasupra, reducem focul și fierbem papanași , încă 15 minute, sau verificați ,sa fie fierți la mijloc.
- Se scot din apa cu o paleta și se aseaza pe servetele de hârtie.
- Între timp amestecam branza și kefirul, iar in alt vas micuț facem sosul de cacao( cacao+ indulcitor după gust+ câteva picături de apa ,adăugate treptat, toate amestecate bine).
- Așezăm papanași pe o farfurie, turnam branza+ kefir,apoi sosul de cacao, iar deasupra dulceața de goji.
Comentarii