Albușurile se mixează cu sarea, se adauga indulcitorul, mixând pana obținem o bezea ferma.
Praful de budinca și izolatul de zer se amesteca împreuna și se adauga in bezea, amestecand ușor cu spatula.
Se ia 1/3 din compoziție , se pune in alt vas și se adauga cacaua și colorantul, amestecand ușor, sa nu se lase compozitia.
In tava de 18 cm. diametrul, punem in mijlocul ei 2 linguri compozitia galbena (are aceasta culoare de la praful de budinca), peste ea așezăm 1 lingura din cea roșie, continuind pana se termina ambele compoziții.
La final vom avea un turnulet, care nu prea se întinde, fiind foarte aerat, așa ca, scuturam tava, pana se întind cremele pe toată suprafața tavii.
Se coace timp de 40 minute, la 140 grade, cuptorul fiind preîncălzit înainte.
Se scoate din tava, se lasa la răcit pe grătar, după care se poate felia.
In dieta Dukan, se consuma începând cu faza de atac, colorantul nu conține zahăr, iar praful de budinca nu are amidon, ci făina konjak.
Comentarii