Ingrediente
- Un punga orez konjak
- 100 ml lapte
- Indulcitor
- Arome
- O lingurița amidon
- Un mar( pentru 1/2 din orezul gătit)
- Sos caramel fără zahăr
- Scortisoara
Instructiuni
- Orezul se clătești in multe rânduri de apa, după care se pune la fiert cu apa, pentru 20 minute.
- Vărsam apa ,adăugăm laptele și lasam încă 10 minute sa fiarbă.Se adauga o lingurița de amidon, vanilie, sare și indulcitor după gust, lăsând orezul sa tragă un clocot.
- Mărul se curată de coaja, se taie cubulete și se fierbe 10 minute.Se adauga scortisoara, indulcitor ( dacă e cazul) și sos caramel, după gust și optional.
- In pahar se aseaza straturi de orez și mar.
- Se poate adauga miez de nuca, tot optional.
- In dieta se consuma din croaziera, având mărul și amidonul, ca tolerate.
 
							 
					 
                                 
                                 
                                 
                                
Comentarii