Făina de cocos, bambus, cacaua și praful de copt se amesteca împreuna.
Se bat ouale spuma cu un praf de sare, după care se adauga indulcitorul și se mixează pana cand, ouale au crescut in volum, iar indulcitorul este topit.
Se incorporeaza iaurtul, tot la mixer, apoi cu o spatula amestecam, adăugând ingredientele uscate.
Se pune miezul de nuca macinat, iar la final incorporam gemul de rubarba.
Se toarna compozitia in tava, se nivelează și se coace timp de 45-50 minute, la 170 grade fără ventilatie, pana trece testul scobitorii.
Se scoate tava din cuptor, se îndepărtează hârtia și negresa se lasă la răcit pe un grilaj.
Când este rece, se feliază și se presara lapte praf degresat, sau indulcitor praf( optional).
In dieta Dukan, negresa se consuma in doua zile, din croaziera.
Făina de cocos- tolerat 20 g/zi
Făina de bambus- permisă din croaziera
Nuci- 16 g/ zi, permise in locul uleiului de masline
Comentarii